Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Colectia de ciocolata de la Wellaton

De cate ori nu ti-ai dorit ca momentele placute sa nu se termine? De cate ori nu ti-ai dorit sa iei cu tine stralucirea diminetilor insorite, mireasma unei flori sau optimismul surasului de copil?

Cu Wella, expertul in ingrijirea parului, porti cu tine amintirea clipelor de neuitat. Noua colectie Wellaton Chocolate iti propune trei nuante intense si stralucitoare de maro, la fel de tentante precum ciocolata:  Ciocolata amaruie (6/77), Ciocolata cu lapte (6/73) si Ciocolata cu caramel (8/74).

Alege nuanta Wellaton 6/77 pentru un maro intens si stralucitor care iti aminteste de o ciocolata amaruie, rafinata si speciala, aidoma momentelor importante din viata ta.

Incearca nuanta Wellaton 6/73 pentru un maro cald si un par cu o culoare naturala,  asemanatoare ciocolatei cu lapte. Astfel, vei purta mereu cu tine linistea si armonia diminetilor petrecute alaturi de cei dragi.

Opteaza pentru nuanta Wellaton 8/73 daca iti doresti un maro deschis, cu reflexe rosu-aurii, care amintesc de ciocolata cu caramel. Vei retrai momente pline de entuziasm, redobandind un tonus optimist.

Cu Wellaton Chocolate Collection vei retrai clipe de neuitat. Intra in universul rafinat al nuantelor ciocolatii pentru a te simti implinita si fericita.

Vopselele din gama Wellaton contin molecule Colorations Reflex, pigmenti Light Reflex (care absorb razele UV) si esente din palmier de cocos. Impreuna, aceste ingrediente au rolul de a revitaliza firul de par si de a mentine intensitatea culorii.

Datorita pigmentilor intensivi de culoare, vopseaua se fixeaza uniform si realizeaza o acoperire de 100% a firelor albe, conferindu-i parului culori de durata, pline de viata si de stralucire.

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *