free download 78 travel guides written by experts

Colecţia BMW Motorrad Ride & Style 2020

Pe lângă numeroasele versiuni noi ale unor echipamente populare, gama BMW Motorrad Ride & Style oferă, de asemenea, multe elemente noi pentru sezonul 2020. Datorită execuției premium, a materialelor de calitate și a design-ului funcțional, fiecare articol nou oferă o identitate proprie, ce se distinge prin calitate.

Noul costum XRide este costumul ideal pentru călătorii pe distanțe lungi. Jacheta și pantalonii beneficiază de inserții atrăgătoare din piele de vită în zonele potențial expuse în cazul unui incident. Conceptul ergonomic al costumului permite o libertate de mișcare ieșită din comun, datorită selecției materialelor, a pliurilor și a componentelor din materiale elastice. Noua geacă Pure XCursion cu finisaje ceruite și buzunare impermeabile și bocancii Cruise Comfort, realizați din piele de vită, cu proprietăți impermeabile, dau dovadă de o adaptare remarcabilă la condiții meteo nefavorabile.

Un alt element distinctiv Ride & Style 2020 de echipamente este reprezentat de colecția BMW Motorrad Heritage, care a fost prezentată în premieră la festivalul Pure&Crafted din Amsterdam, pe 28 septembrie. Combinând tradiția și cele mai bune elemente autencice contemporane ale echipamentului moto, colecția Heritage celebrează istoria BMW Motorrad și pasiunea continuă pentru motociclism. Aceasta îmbină elegant stilul Heritage cu elemente funcționale moderne, asigurând un aspect vintage atât pe stradă, cât și în afara ei.

BMW Motorrad Ride & Style Kollektion

Gama variată de căști, costume, mănuși și bocanci din colecția Ride 2020 este completată perfect de noua colecție Style 2020. Acestea include articole inspirate din Motorsport, precum și elemente definitorii ale mărcii, disponibile în colecția BMW Motorrad Iconic. Noua bicicletă pentru copii BMW Motorrad Next 100 Years este disponibilă acum pentru entuziaștii foarte tineri ai industriei moto.

Întreaga colecție BMW Motorrad va fi prezentată public la EICMA 2019 în Milano, ce are loc între 5 și 10 noiembrie 2019. O parte din elementele colecției Heritage vor fi disponibile și pentru achiziție în cadrul salonului moto – cu mult timp înainte de lansarea oficială din piețe. Toate articolele din colecția BMW Motorrad Ride & Style 2020 vor fi disponibile la dealerii autorizați începând cu primăvara anului 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *