free download 78 travel guides written by experts

Coldplay si-a inchis turneul mondial printr-un concert exclusiv la BMW Welt

Trupa britanică Clodplay şi-a încheiat pe 6 decembrie turneul mondial printr-un turneu exclusiv în „Event Forum”, sala de spectacole BMW Welt. Aproximativ 1500 de fani au putut participa la spectacolul susţinut de una din cele mai apreciate formaţii ale momentului. Coldplay a interpretat melodii de pe noul album, „Ghost Stories”, dar şi o selecţie de hit-uri de pe albumele anterioare. Spectacolul a fost continuat cu un after party în spaţiul de evenimente Double Cone. Proiectul este o mare onoare pentru BMW Welt, cea mai importantă destinaţie turistică a Bavariei, dar şi un spaţiu deosebit de apreciat pentru organizarea de evenimente şi congrese.

Coldplay – o poveste de succes

Cu vânzări globale de aproape 80 milioane de albume, Coldplay este una din cele mai de succes trupe ale momentului. Formaţia, din care fac parte Chris Martin, Jonny Buckland, Will Champion şi Guy Berryman, s-a remarcat în 2000 cu primul lor album, “Parachutes”. Lansat pe 16 mai 2014, “Ghost Stories”, cel de-al şaselea şi ultimul album lansat, dezvoltă viziunea Coldplay despre muzică şi este considrat cea mai bună creaţie a trupei de până acum.

Evenimente la BMW Welt

Cu 2,9 milioane de vizitatori în 2013, BMW Welt din München este cea mai populară atracţie a Bavariei şi a devenit un adevărat magnet pentru vizitatori de la inaugurarea sa în 2007. Cu arhitectura sa de avangardă, BMW Welt este punctul central al tuturor mărcilor din BMW Group – BMW, subbrandurile BMW M şi BMW i, MINI, Rolls-Royce Motor Cars şi BMW Motorrad -, care sunt prezentate într-o manieră impresionantă în propriile universuri de experienţă. Dar BMW Welt nu înseamnă doar expoziţiile şi preluările noilor automobile, care sunt puncte de atracţie pentru pasionaţii de maşini de pretutindeni. Vizitatorii se pot bucura de-a lungul întregului an de programe variate din cultură, artă şi entertainment, precum şi de delicii culinare la numeroase restaurante. Indiferent că sunt concerte de jazz, recitării de poezii, clubbing, teatru improvizat, duminici în familie, premiere de film, evenimente de gală sau discuţii de grup – BMW Welt este platforma perfectă pentru evenimente inovatoare. În BMW Welt Junior Campus, copii şi tinerii se pot bucura de tururi cu ghizi şi ateliere pe tema mobilităţii şi a dezvoltării durabile.

München / Bucuresti, 08.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *