free download 78 travel guides written by experts

Coldplay dezvaluie prima piesa de pe DVD-ul “Ghost Stories Live”

Coldplay a lansat prima piesa de pe cel mai recent DVD “Ghost Stories Live”, disponibil incepand cu data de 24 noiembrie.

Concertul pe care fanii il pot urmari pe DVD a fost sustinut cu doua luni inainte de lansarea albumului “Ghost Stories”, intr-un cadru restrans, si a fost filmat de regizorul nominalizat la premiile Grammy, Paul Dugdale, care a inclus cadre spectaculoase de 360 de grade, aducand la viata imaginarul muzical al trupei.

O parte din concert a fost difuzata in mai in cadrul Coldplay TV Special de marile televiziuni ca NBC sau Sky Arts, fiind deja nominalizat la categoria “Best Live Coverage” a premiilor UK Music Video Awards.

"Ghost Stories Live 2014" va include si o versiune live a albumului omonim, inregistrata in diversele concerte sustinute in cadrul turneului de promovare (Paris, Cologne, New York, Los Angeles, Londra, Sydney), o varianta extinsa a clipului “Magic”, precum si un total de 8 videoclipuri dintre care doua nu au mai fost vazute pana acum.

Chris Martin a declarat: “Show-ul Ghost Stories de la studiourile Sony a reprezentat un moment special pentru trupa noastra. Magicul amfiteatru construit de echipa noastra incredibila, cu acele cadre de 360, a fost un vis devenit realitate. Si a fost prima data cand oameni din afara studioului au putut asculta piesele noastre noi. Filmul reprezinta, practic, viziunea noastra originala asupra albumului Ghost Stories.”

Bucuresti, 27.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *