metalshow

Colaborare intre site-ul ecomunicate.ro si cotidianul Azi

Protocolul incheiat intre cel mai nou site de comunicate de presa, ecomunicate.ro, si cotidianul Azi va intra in vigoare incepand cu data de 1 martie 2007. Acesta prevede o colaborare pe mai multe planuri, printre care si preluarea unor comunicate de presa de pe site-ul ecomunicate.ro si publicarea lor in paginile cotidianului Azi.

Acordul incheiat intre cele doua organizatii ofera un plus de expunere pentru informatiile furnizate de catre utilizitorii ecomunicate.ro. In plina desfasurare, campania de negociere cu institutiile media, are drept obiectiv, atragerea unui numar cat mai mare de parteneri, astfel incat efectul mediatizarii comunicatelor postate pe site, sa fie maxim.

Serviciile ecomunicate.ro se bazeaza pe un principiu simplu: mediul virtual poate oferi expunere, iar un comunicat de presa bine scris, credibilitate. De aceea, ecomunicate.ro ofera nu numai o punte intre cei care doresc sa-si promoveze activitatea si cei care doresc sa fie informati, ci si consultanta in editarea unui comunicat de calitate. Mai mult, site-ul este si un instrument simplu, care permite tuturor celor interesati sa fie permanent la curent cu ultimele noutati din domeniile de interes.

Bucuresti, 28.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *