celula de arta octombrie

Colaborare BANCPOST şi American Express

“Bancpost este un partener remarcabil pentru reprezentarea mărcii American Express în România, una dintre cele mai dinamice pieţe din sudul Europei, şi reprezintă o oportunitate deosebită pentru American Express,” afirmă William Stredwick, Vicepreşedinte şi Director General Global Network Services, American Express. „Aceste carduri vor deschide o cale spre beneficiile oferite consumatorilor români, întâmpinând nevoile financiare personale, nevoile aferente stilului de viaţă şi necesităţile de călătorie, oferind accesul la beneficii şi servicii unice, pe care numai cardurile de credit Bancpost American Express le pot pune la dispoziţie.”

Avantajele principale ale cardului American Express Green:

– flexibilitate financiară de până la 55 de zile perioadă de graţie la rambursare;

– posibilitatea de a plăti sumele creditate, integral sau eşalonat, suma minimă de plată fiind de 3% în fiecare lună în funcţie de alegerea posesorului;

– protecţia achiziţiilor: garanţie de 30 de zile în caz de furt sau deteriorare a bunurilor;

– peste 50 de oferte în România variind de la cumpărături până la restaurante, servicii de sănătate şi de divertisment;

– o înlocuire de urgenţă a cardului are loc de obicei în 24 de ore, oriunde în lume.

Avantaje principale ale cardului American Express Gold:

– cea mai ridicată limită de creditare de pe piaţă, se poate cumpăra aproape orice;

– neplăcerile legate de călătorie – în cazul în care bagajul este pierdut sau furat, American Express asigură un costum de haine;

– peste 1000 de oferte în oraşe principale din toată lumea;

– serviciul Gold Travel pune la dispoziţia membrilor oferte speciale de călătorie şi reduceri de până la 60% la hoteluri din întreaga lume, împreună cu asigurarea de călătorie completă;

– serviciul internaţional Global Assist – în cazul deplasărilor în străinătate, facilitează posesorilor de carduri contactarea unui doctor sau unui avocat.

* * *

Bancpost este una dintre primele bănci care a introdus cardurile de credit pe piaţa românească şi este în prezent una dintre cele mai importante bănci din România, cu aproape 1.5 milioane de carduri puse în circulaţie. Bancpost deţine o cotă de 22% din piaţa autohtonă de carduri.

De asemenea, Bancpost dispune de o reţea extinsă, de 150 de sucursale pe întreg cuprinsul ţării, fapt care îi permite să fie mereu aproape de clienţii săi.

* * *

Fondată în 1850, compania American Express oferă o gamă largă de servicii financiare de înaltă calitate. American Express este lider mondial în domeniul cardurilor de credit, cecurilor de călătorie, planificărilor financiare şi turistice, serviciilor de afaceri, asigurărilor şi în domeniul serviciilor bancare internaţionale.

La nivel internaţional, American Express îşi extinde reţeaua de bănci emitente de carduri. Compania are ca parteneri instituţii financiare premium din întreaga lume, şi a încheiat 90 de parteneriate cu bănci emitente selecte în mai mult de 100 de ţări.

În calitatea sa de emitent exclusiv al cardurilor American Express pe piaţa românească, Bancpost va asigura clienţilor săi accesul la beneficii şi servicii remarcabile, care sunt disponibile celor aproape 70 de milioane de deţinători de carduri American Express din întreaga lume. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *