Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Colaborare BANCPOST şi American Express

BANCPOST şi American Express anunţă lansarea primelor carduri American Express emise în România

Aceste carduri inovative sunt destinate să întâmpine necesităţile financiare şi ale stilului de viaţă ale consumatorilor români

Bancpost anunţă lansarea primelor carduri de credit American Express emise în România. Cardurile de credit Bancpost American Express Green şi Gold oferă beneficii unice consumatorului român.

„Astăzi, Bancpost introduce cel mai important brand financiar premium pe piaţa din România, ridicând standardele serviciilor financiare oferite. Suntem siguri că American Express Green şi Gold lansate astăzi sunt două dintre cele mai bune produse de cărţi de credit de pe piaţă. Oferă un pachet unic de beneficii pentru a întâmpina nevoile consumatorilor moderni care apreciază inovaţia, serviciile de calitate şi stilul, dar întotdeauna luate împreună cu raportul calitate versus preţ”, a declarat Philippos Karamanolis, Director Executiv Bancpost.

Datorită limitei superioare de creditare, noile carduri cresc puterea financiară şi stilul de viaţă ale consumatorilor români. Cele două carduri sunt un instrument de plată flexibil, care oferă o perioadă de graţie prelungită şi permite posesorilor de carduri să aleagă plata integrală a facturilor sau în perioada de timp pe care ei o consideră cea mai potrivită nevoilor lor.

În plus, aceste carduri oferă o gamă unică de beneficii şi servicii, astfel încât să întâmpine nevoile consumatorilor români, printre care:

Servicii de calitate internaţională. Posesorii de carduri vor avea acces la servicii internaţionale la oricare dintre cele 2200 oficii de turism sau reprezentanţe şi vor beneficia de înlocuirea de urgenţă a cardurilor, oriunde în lume, oferindu-le membrilor o „casă departe de acasă”

Beneficii unice de călătorie, cum ar fi serviciul special de călătorie, care oferă posesorilor de carduri posibilitatea de a-şi planifica toate detaliile călătoriei, preţuri preferenţiale pentru vacanţe şi asigurare extensivă de călătorie

Asigurarea bunurilor. Pentru cumpărăturile făcute în România, programul de protecţie a achiziţiilor le asigură posesorilor de carduri o garanţie de 30 de zile în caz de furt sau deteriorare a produselor Oferte zilnice. Programul Selects pune la dispoziţia posesorilor de carduri accesul la peste 50 de oferte speciale din partea comercianţilor români şi peste 1000 de oferte ale comercianţilor din întreaga lume pentru restaurante, hoteluri, îmbrăcăminte şi multe altele.

“Parteneriatul încheiat cu American Express, prin care Bancpost devine singurul emitent local al acestor carduri de credit, ne ajută să ne consolidăm poziţia deţinută pe piaţa cardurilor de credit din România. Sunt convins că românii vor aprecia multiplele avantaje oferite de utilizarea cardurilor American Express, pe care le vor folosi ca instrument preferat pentru efectuarea tranzacţiilor lor”, declară Georgios Michelis, Director General Bancpost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *