metalshow

Cojo te invita in lumea ei de poveste in noul videoclip „H2O”

Cojo revine in atentia publicului cu o noua piesa, H2O, proaspat iesita din laboratorul de hituri al lui Adrian Sina.

O plimbare linistita iti poate rezerva numeroase surprize, mai ales daca iti lasi imaginatia sa se joace liber.

Asta i s-a intamplat si printesei noastre urbane, Cojo, care a intalnit in calea sa prin racoarea padurii o casuta asa cum viseaza orice fata crescuta in jungla urbana.

Casuta in culori fondante pluteste la cativa metrii de pamant dar Cojo, curioasa din fire, reuseste sa ajunga la usa desenand scarile cu un creion magic. Aici i se arata un univers fantastic, in care doar folosindu-si gandurile poate crea o lume ideala, candida si jucausa.

Muzica: Adrian-Claudiu Sina, Elena Morosanu. Text: Adrian-Claudiu Sina, Andrei Vitan. Orchestratie: Orosz Pal Joszef. Editor: Roton Music Publishing

Artista da viata si unui Fat-Frumos in persoana lui Andrei Vitan, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste. Desi in orice fantasma vraja se rupe atunci cand parasim taramul de vis, cei doi indragostiti se potrivesc asemeni moleculelor de oxigen si hidrogen, reusind sa aduca magia cu ei si sa o raspandeasca si pe taramul nostru.

Videoclipul a fost regizat de Bogdan Paun si l-a avut ca director de imagine pe Alexandru Muresan iar hotelul Boutique Laffayette a asigurat interioarele din povesti.

Bucuresti, 18.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *