free download 78 travel guides written by experts

Coinzone, platforma de tranzactionare pentru moneda virtuala Bitcoin, accesibila acum

pentru comerciantii din Europa

Coinzone, plaforma de tranzacționare pentru moneda virtuală Bitcoin, accesibilă on-line sau ca aplicație pentru dispozitivele mobile, este acum disponibilă pentru comercianții din toată Europa. Cu ajutorul Coinzone, companiile pot integra sistemul de plată în mod sigur și rapid, fluidizând astfel procesul de folosire a Bitcoin.

Printre cele mai importante caracteristici ale platformei se numără:
– O pagină de plată on-line ușor de folosit și disponibilă în 11 limbi,
– Integrarea rapidă cu cele mai importante platforme de eCommerce, cu un API versatil pentru soluții personalizate,
– Accesibilitate on-line cât și de pe aplicațiile mobile Coinzone pentru Android și iOS (iPhone/iPad)
– O interfață de adminstrare ce facilitează gestionarea plăților cu Bitcoin de oriunde: de acasă, de la birou, de pe mobil, utilizatorii putând folosi în mod facil instrumente de configurare și raportare.

Mulțumită Coinzone, companiile ce integrează platforma pot atinge un număr tot mai mare de utilizatori ce folosesc moneda virtuală Bitcoin, beneficiind totodată de o rată de schimb garantată. Cu un sistem rapid și ușor de folosit, Coinzone se integrează perfect cu plățile realizate de pe terminalele mobile și on-line, garantând astfel o experiență de plată optimizată.

“România arată că este o țară deschisă tehnologiilor noi, oferind deja o rețea importantă de magazine ce acceptă plată cu Bitcoin, cât și ATM-uri de unde acestea pot fi achiziționate. Cu ajutorul Coinzone, companie care își are rădăcinele în România, și alături de partenerii noștri locali ne propunem să fim un hub al inovației pentru plățile cu Bitcoin din Europa. Coinzone oferă o soluție sigură pentru afacerile locale ce acceptă Bitcoin și care primesc transferuri electronice locale în contul lor. De asemenea, există din ce în ce mai mulți români care dețin Bitcoin sau care plătesc folosind moneda virtuală, companiile având astfel oportunitatea de a își mări considerabil numărul de clienți prin implementarea unei soluții de plată performante”, menționează Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Pentru mai multe informații despre Coinzone și pentru a accesa platforma, puteți vizita site-ul companiei: www.coinzone.com.

Despre Coinzone:
Cu sediul în Olanda, având birouri în România și Statele Unite, echipa Coinzone are peste 70 de ani experiență în comerțul electronic internațional. Misiunea Coinzone este să ofere comercianților și cumpărătorilor o experiență ce nu impune bariere geografice, oferindu-le acestora posibilitatea de a gestiona plățile cu moneda virtuală Bitcoin. Pentru mai multe informații despre Coinzone, puteți vizita site-ul companiei: www.coinzone.com.

Bucuresti, 03.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *