metalshow

Coincidentele isi fac de cap la „KIDSing”

Hazardul a facut ca Sara Guzel si Diana Irimia sa cante aceeasi melodie la preselectiile „KIDSing” de la Iasi. Seria coincidentelor s-a completat cu faptul ca amandoua concurentele poarta aparat dentar si sunt eleve de nota 10.

Cele doua adolescente au interpretat aceeasi melodie, „Mamma Knows Best”, o piesa dificila din repertoriul cantaretei Jessie J. Cei trei jurati, Antonia, Wilmark si Gabriel Cotabita, au decis sa le puna pe tinere concurente sa interpreteze piesa una dupa cealalta, pentru ca diferentele sa fie foarte evidente. Fetele au facut spectacol in fata Juriului si si-au continuat show-ul in culise, intr-un trio formidabil, alaturi de Theo Rose.

„Au foarte multa energie! Chiar a fost un moment exceptional in culise!”, a spus Theo.

In varsta de 14 ani, Sara Guzel are dubla cetatenie, romana si turca. S-a nascut in Turcia, la granita cu Siria, dar a locuit acolo numai pana la varsta de un an, parintii mutandu-se apoi in Romania. Sara este eleva in clasa a VIII-a la Colegiul National din Iasi, clasa de matematica. A absolvit clasa a VII-a cu media 10.00 si doreste sa urmeze Medicina. Canta si studiaza canto, pana acum castigand numeroase premii si trofee la concursurile de profil.

Nu doar piesa aleasa pentru competitie si aparatul dentar au fost coincidente legate de cele doua concurente. Diana Irimia (12 ani, din Vaslui), a absolvit si ea anul scolar cu media generala 10.00. Diana Irimia este eleva la Scoala nr.4 „Elena Cuza” din Vaslui si a castigat numeroase premii la concursuri si competitii muzicale.

I-au incantat sau nu Sara si Diana pe cei trei membri ai Juriului KIDSing? A continuat seria coincidentelor cu faptul ca fetele se vor califica amandoua in Gale? Toate acestea le veti putea afla urmarind editia de miercuri, 24 septembrie, a show-ului „KIDSing”!

Bucuresti, 23.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *