free download 78 travel guides written by experts

Cognos 8 – evaluare

Cognos s-a clasificat ca lider în cadrul Noului Raport de Analiza care evalueaza Platformele de Business Intelligence Cognos s-a clasificat ca Lider în Magic Quadrant, conform celui mai recent raport al Gartner Inc., pentru platformele sale de BI, cât si în cadrul Magic Quadrant pentru management corporativ al performantei. Gartner evalueaza furnizorii în baza viziunii si capacitatii de a executa a acestora.

Conform Gartner, "lideri sunt acei furnizori care evolueaza bine în prezent, care au o viziune clara privitor la directia pietei, care îsi construiesc în mod activ competente pentru a-si sustine pozitia de lideri pe piata".  Solutiile BI, conform definitiei Gartner, reprezinta accesul la si analiza unor surse de informatie cantitativa, care asigura cunostintele necesare factorilor de decizie.  Platformele BI permit utilizatorilor si dezvoltatorilor sa construiasca aplicatii BI.  Gartner defineste cele 20 de caracteristici ale unei platforme BI în functie de trei categorii:  Dezvoltare si Integrare, Diseminarea informatiei, si Analiza.

Cognos 8 Business Intelligence ofera factorilor de decizie de la toate nivelurile companiei capacitati incredibile de a administra mai bine performantele, asigurând o privire de ansamblu reprezentativa si precisa cu privire la toate informatiile referitoare la afaceri.  Ca produs complet si flexibil, Cognos 8 BI se integreaza cu usurinta în structurile existente cu sisteme multiple si surse de date.  Mediul BI simplificat îmbunatateste modul de adoptare a utilizatorului, permite luarea unor decizii mai bine fundamentate si asigura un punct flexibil de pornire pentru BI la nivel departamental si corporativ.

"Valoarea fiselor de punctaj, a rapoartelor si a analizelor integrate într-un singur produs prin solutia Cognos 8 Business Intelligence este inegalabila si ne permite sa face afaceri în mod diferit", a declarat Louis Barton, Director al Departamentului de Banci de Date si BI în cadrul Frost Bank.  "Datorita capacitatilor avansate de analiza ale Cognos, putem sa câstigam vizibilitate privitor la comportamentul clientului, putem descoperi noi oportunitati de venit, si putem sustine factorii de decizie furnizându-le informatii de ultima ora".

"Cognos 8 BI reprezinta o alta inovatie Cognos, care ne ofera o gama întreaga de optiuni, de la raportare si analiza, pâna la efectuarea de fise de punctaj, optiunea de dashboarding, cautare si multe altele, toate în cadrul unei singure arhitecturi". "Consideram ca pozitia noastra în sectiunea Liderilor confirma beneficiile pe care clientii le obtin datorita celor 16 ani de întâietate în domeniul BI, si evidentiaza capacitatile noastre unice de a sustine procesele de afaceri, de a standardiza initiativele BI si de a dezvolta managementul performantei".

Companii independente de analisti au clasificat Cognos în mod constant ca fiind un lider în domeniul solutiilor BI si de administrare a performantelor, inclusiv cel mai recent Magic Quadrant al Gartner privitor la  administrarea performantei corporative. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *