free download 78 travel guides written by experts

CodulRutier.ro iti ofera zilnic amplasarea radarelor mobile prin SMS

CodulRutier.ro lanseaza in premiera in Romania un serviciu de alerte pentru soferii care doresc sa fie informati rapid despre amplasarea radarelor mobile in Bucuresti. Proiectul, aflat in versiunea beta, este oferit gratuit, in perioada 10 iunie – 10 iulie, primilor 100 de utilizatori inscrisi, in fiecare saptamana, avand doua optiuni de abonare: pe telefonul mobil prin SMS si prin email.

CodulRutier.ro ofera promotional, in perioada 10 iunie – 10 iulie, acces gratuit primilor 100 de utilizatori saptamanal. Acestia au posibilitatea de a primi zilnic alertele prin sms prin simpla activare a serviciului, urmand ca saptamanal sa-si poata reinnoi gratuit acest abonament. De asemenea, de primirea notificarilor prin email beneficiaza toti utilizatorii care au optat pentru serviciul de alerte. Ei vor primi gratuit prin intermediul postei electronice, zilnic, amplasarea radarelor.

Serviciul lansat de CodulRutier.ro vine in intampinarea tuturor soferilor din Romania, facilitand accesul la informatiile diverse de necesitate pentru soferi. Un alt avantaj in urma imbunatatirii site-ului este ca, odata inscrisi, utilizatorii vor primi cu acordul lor newsletter informativ de la Codulrutier.ro  pentru a fii la curent cu orice noutate legata de site si de legislatia in vigoare.

“Codulrutier.ro este o platforma de comunicare si educatie rutiera. Ne straduim prin mijloacele noastre sa contribuim la imbunatatirea conditiilor de trafic, in primul rand prin educarea participantilor. Credem ca nu suntem singurii care isi doresc mai putina isterie, mai mult bun simt in trafic, sau un Bucuresti in care circulatia sa se faca intr-un mod mai civilizat. Serviciul de alerte radare prin sms pe telefonul mobil nu este o incercare de a pacali legea, ci un avertisment la prudenta si o invitatie la o abordare atenta a traficului. Folosim experienta populara conform careia intotdeauna frica pazeste bostanii”, a declarat Florin Secanu – Managing Director, Senior Interactive.

Bucuresti, 13.06.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *