metalshow

Codul fiscal. In vigoare de la 1 ianuarie 2016

Codul fiscal. In vigoare de la 1 ianuarie 2016Culegere de acte normative
Meteor Press

Codul fiscal care va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2016 vine cu cateva schimbari importante de care contabilii (si nu numai) trebuie sa tina cont.

Toti cei care trebuie sa isi plateasca anumite contributii la stat trebuie sa stie ce si cand au de plata pentru a putea respecta termenele prevazute de lege.

Care sunt insa schimbarile majore aduse de noul cod fiscal?

In primul rand, se schimba regimul de la impozit pe profit la impozit pe venit. Apoi, nu se mai impoziteaza tichetele cadou, de pilda. Se majoreaza venitul neimpozabil al veniturilor din pensii. Acestea sunt doar cateva dintre modificarile care vor intra in vigoare la inceputul anului viitor.

Lucrarea „Codul fiscal. In vigoare de la 1 ianuarie 2016” le este utila tuturor celor care au nevoie de o carte pe care sa o poata rasfoi usor pentru a ajunge la informatia cautata.

Cele peste 700 de pagini cuprind toate informatiile legate de codul fiscal – impozite, accize, TVA. In plus, contine si un Glosar privind semnificatia unor termeni si expresii definite in Codul fiscal.

O lucrare extrem de utila asadar – in absolut orice firma si oricui realizeaza venituri din diverse activitati pentru a sti ce impozite datoreaza, cand trebuie platite etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *