bucharest tech week 2021

Coca-Cola România lansează Lemonade by Cappy

Aflată într-o continuă extindere a portofoliului de produse astfel încât să le poată oferi consumatorilor opțiuni cât mai variate pentru diferite ocazii și stiluri de viață, Coca-Cola România vine cu un nou produs surprinzător: Lemonade by Cappy – o băutură delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru sezonul cald.

Pentru cei care iubesc aroma reconfortantă a limonadei într-o zi toridă de vară, fie că aleg să se răcorească la plajă sau la o terasă, printr-o plimbare în parc sau într-un fotoliu comod de acasă, Coca-Cola a creat Lemonade by Cappy, băutura răcoritoare necarbogazoasă, cu suc și pulpă de lămâie.

“Limonada este, fără îndoială, una dintre cele mai populare băuturi răcoritoare, fiind totodată una dintre acele băuturi care, pentru fiecare dintre noi, rezonează cu momente sau amintiri anume. Fie că este clipa de răgaz la umbra unei terase, sau amintirea limonadei făcute în casă, savurată îndelung pe prispă, după joacă, pentru mulți dintre noi, limonada rămâne unul dintre mijloacele preferate de răcorire într-o zi de vară. Tocmai de aceea, prin Lemonade by Cappy ne-am dorit să surprindem savoarea limonadei proaspete într-o băutură disponibilă în ambalaje practice, ideală pentru noi amintiri și clipe de relaxare, în orice moment al zilei”, a declarat Miruna Smeureanu, Marketing Director Coca-Cola România.

Lemonade by Cappy

Lemonade by Cappy este disponibilă în 3 variante: Lămâie, Lămâie și Mentă, Lămâie și Zmeură, în ambalaje de 400 ml și 1,25 l.

Întreaga gamă de arome este îmbuteliată local, în fabrica Coca-Cola HBC România din Ploiești, și poate fi gasită deja în magazinele din țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *