metalshow

Coca-Cola Lime: succes remarcabil într-un timp record

La scurt timp de la momentul lansării, produsul mai poate fi găsit doar în anumite variante de ambalaje

La începutul lunii octombrie, Coca-Cola România a lansat, în premieră, Coca-Cola Lime, varianta cu aromă de lămâie verde a celei mai iubite şi vândute băuturi răcoritoare din lume.

Produsul, creat special pentru piaţa locală şi disponibil doar în România, a intrat pe piaţă cu o atitudine îndrăzneaţă, adresându-se în special persoanelor care ies din tipare, se exprimă neconvenţional şi îşi asumă nonconformismul.

Coca-Cola Lime a mers dincolo de a confirma aşteptările companiei. Le-a depăşit. Consumatorii români au primit cu entuziasm lansarea noii variante de Coca-Cola şi au îmbrăţişat rapid spiritul „lime”. Succesul remarcabil de care se bucură Coca-Cola Lime a depăşit toate estimările, ceea ce face ca, în prezent, produsul să nu mai fie disponibil în ambalajele de 1.25 L şi 2L.

„Coca-Cola Lime i-a surprins pe consumatori prin aroma sa revigorantă, iar pe noi ne-a surprins prin rapiditatea cu care se vinde. Astăzi este, într-adevăr, greu să găseşti Coca-Cola Lime, în alte ambalaje decât cele de 250 ml, 330 ml şi 500 ml. Produsul a fost creat special pentru consumatorii din România, iar reacţia autentică pe care a generat-o ne bucură. În prezent facem tot posibilul să readucem Coca-Cola Lime, în toate variantele de ambalaje, înapoi pe rafturile magazinelor, cât mai repede. Le mulţumim consumatorilor şi le promitem că această situaţie este una temporară. ” – declară Jaak Mikkel, General Manager Coca-Cola HBC România.

Coca-Cola Lime a fost dezvoltată pentru România, la solicitarea echipei locale, cu scopul de a veni în întâmpinarea preferinţelor consumatorilor români şi a tendinţelor actuale de consum. Aşteptările echipei Coca-Cola România au fost confirmate şi depăşite. Până la jumătatea lunii decembrie, consumatorii Coca-Cola Lime se pot bucura de această băutură în ambalaje de 250 ml (sticlă returnabilă), 330 ml (sticlă nereturnabilă şi doză) şi 500 ml (pet).

Coca-Cola estimează că, începând cu a doua jumătate a lunii decembrie, Coca-Cola Lime va fi disponibilă la nivel naţional, în toate variantele de ambalaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *