free download 78 travel guides written by experts

Coca-Cola HBC Romania isi reafirma angajamentul pentru dezvoltarea

durabila a operatiunilor sale in Romania

În cei 20 de ani de activitate locală, Coca-Cola HBC România și-a dezvoltat și consolidat în permanență operațiunile, desfășurând activități de îmbuteliere băuturi răcoritoare și apă minerală în trei fabrici – Ploiești, Timișoara și Vatra Dornei – și de comercializare printr-o rețea de distribuție cu acoperire națională.

Compania deservește 22 milioane de consumatori cu produse de cea mai înaltă calitate, sprijină activitatea celor 70.000 de clienți care vând produsele acesteia și este un contributor major la bugetul de stat.

Michalis Imellos – Director General România și Moldova declară: “Reafirmăm angajamentul nostru pentru dezvoltarea durabilă a operațiunilor din România, continuând seria investițiilor strategice făcute în afacerea noastră, în dezvoltarea angajaților noștri, cât și în susținerea comunităților locale.”

Compania a investit în linii de producție performante care asigură consum redus de energie și apă, a construit la Ploiești o centrală de cogenerare care produce energie cu emisii minime de CO2 și cel mai mare depozit automatizat al Grupului Coca-Cola Hellenic din Europa.
Expertiza, pasiunea și implicarea celor 1900 de angajați repezintă cheia succesului în afaceri. De aceea, compania investește în atragerea și dezvoltarea angajaților săi, oferind un loc de muncă sigur, corect și nediscriminatoriu, cariere și oportunități de dezvoltare.

Investițiile în comunitate se concentrează pe protejarea resurselor de apă, recuperarea și reciclarea ambalajelor și dezvoltarea tinerilor, încurajând voluntariatul și dezvoltarea nucleelor de societate civilă. În 2011, împreună cu organizația non-guvernamentală Tașuleasa Social, partener strategic în dezvoltarea comunităților locale din zona Dorna, a creat un centru de educație pentru voluntariat într-o fosta fabrică de îmbuteliere din Dorna Candrenilor și a contribuit la atragerea de la Uniunea Europeană a unei finanțări de 1 milion de EUR pentru un proiect de protecție a mediului în Parcul Național Călimani.

Bucuresti, 18.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *