free download 78 travel guides written by experts

Coca-Cola HBC România este Ambasadorul Sustenabilității în cadrul Festivalului Ambasadelor „Open Your Culture” 2016

Recunoașterea a fost acordată proiectului După Noi – cel mai complex și cel mai recent proiect de sustenabilitate al Coca-Cola HBC România, care va îngloba atât inițiativele companiei, cât și proiectele comunităților. 

După Noi reflectă filozofia Coca-Cola HBC România – aceea de a face tot ce este posibil pentru a lăsa în urmă o lume mai bună, prin protejarea mediului și a resurselor, prin promovarea valorilor, a tradițiilor, a poveștilor și a locurilor din România. Proiectul își propune să inspire cât mai mulți oameni să adopte un stil de viaţă cât mai responsabil, pe care să-l transmită şi generaţiilor viitoare.


Titlul de Ambasador al Sustenabilității vine în completarea celui de la începutul anului 2016, când Coca-Cola HBC România a fost desemnată cea mai responsabilă companie din România, conform analizei Romania CSR Index 2015*.

În perioada următoare, între 29 august și 4 septembrie, După Noi invită vizitatorii Festivalului într-o călătorie spre mai bun și mai frumos, în încercarea de a descoperi cât de mult contează ceea ce lăsăm în urma noastră:
• 29 august – 4 septembrie, Teatrul Național București – Vernisaj fotografii din Țara Dornelor
• 31 august – 3 septembrie, Muzeul Țăranului Român – Proiecții video ale filmului manifest
• 2 septembrie – 4 septembrie, Romexpo – Activări dedicate participanților.

Mai multe despre proiectul După Noi puteți afla accesând website-ul platformei și paginile sale de Facebook și Instagram.

* Topul este o premieră în România și a fost realizat de o companie independenta de consultanță (The Azores), care a analizat cele mai mari 100 de companii din România. Studiul poate fi consultat aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *