free download 78 travel guides written by experts

Coca-Cola a aprins luminile de sarbatoare in satul Pietroasele

După ce a străbătut întreaga ţară, caravana Coca-Cola a dus sărbătoarea Crăciunului în satul Pietroasele, judeţul Buzău, care, pentru prima dată în ultimii ani, a fost împodobit cu lumini de sărbătoare. Peste 1.000 de localnici au întâmpinat caravana Coca-Cola şi s-au bucurat de surprizele aduse de aceasta.

Pentru locuitorii satului de la poalele dealului Istrița, Crăciunul a venit în acest an odată cu sosirea caravanei Coca-Cola. Marţi seară, localnicii s-au strâns în centrul satului, împodobit în lumini de sărbătoare, şi au asistat la un program special de Crăciun, în care vedete au fost Delia Matache şi Dan Finţescu.

Luminile în satul Pietroasele au fost aprinse cu ajutorul a peste 23.000 de consumatori, care au întâmpinat caravana Coca-Cola pe tot traseul ei prin București, Ploiești, Timișoara, Cluj și Iași. Ei au donat energie la automatul special creat de Coca-Cola pentru a ajuta la împodobirea satului din județul Buzău. Prin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola a măsurat energia generată de telefonul mobil, atunci când ecranul activ al acestuia era plasat în dreptul panoului. Aparatul era dotat cu un ecran care monitoriza și indica nivelul de energie electrică acumulată în funcţie de durata de expunere a telefonului.

„Anul acesta, i-am invitat pe consumatori să devină Moș Crăciun pentru o zi. Răspunsul lor a depășit așteptările: zeci de mii de oameni au donat energie pentru satul Pietroasele, dovedind că putem fi mai fericiți dăruind decât primind”, declară Anca Năstase, Marketing Activation Manager Coca-Cola România & Moldova.

În luna noiembrie, consumatorii Coca-Cola au putut propune, timp de zece zile, pe blogurile partenere ale campaniei şi pe pagina de Facebook Coca-Cola, poveşti ale satelor unde ar dori să ajungă caravana Coca-Cola. Dintre sute de propuneri, povestea satului Pietroasele a fost aleasă după ce a impresionat juriul special format din jurnalişti, bloggeri şi reprezentanţi ai companiei.

Sătenii se vor bucura de luminile de sărbătoare până la finalul anului. Pentru sprijinirea pe termen lung a comunității locale, Coca-Cola va demara, la începutul anului viitor, un proiect de dotare a satului cu panouri fotovoltaice.

Bucuresti, 18.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *