free download 78 travel guides written by experts

Coaching cu NLP

Cum să fii un coach de succes  
Joseph O’Connor & Andrea Lages
Curtea Veche Publishing

Coachingul a devenit in ultimii ani o metoda utilizata des si eficient atat pe plan personal, cat si in plan profesional. Programarea Neuro-Lingvistica se potriveste foarte bine cu metoda anterior prezentata. Asa se face ca s-a ajuns la Coaching-ul cu NLP.

Autorii lucrarii aparute la Curtea Veche Publishing in colectia Biblioterapia incearca sa arate Cum sa fii un coach de succes. Coaching cu NLP este gandita in patru parti: se incepe cu prezentarea coaching-ului, se ajunge apoi la structura acestuia si la cum trebuie sa fie un coach; a treia parte prezinta Coaching-ul in actiune in timp ce ultima parte este foarte practica si include si o sectiune de resurse necesare si importante. Coaching cu NLP este o lucrare ce imbina partea teoretica cu cea practica. Pentru toti cei interesati de coaching, care doresc sa se dezvolte pe plan personal sau profesional si pentru cei care doresc sa devina coach cartea se constituie intr-o lucrare interesanta si utila.

Daca ati citit lucrarea prezentata de noi va invitam sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana@prwave.ro poate aparea pe site. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *