free download 78 travel guides written by experts

Clujul Pedaleaza – Cupa Cora Junior – editia a IV-a

Sambata, in data de 7 Iunie 2014, clubul sportiv *Clujul Pedaleaza* a organizat editia a IV-a a concursului *Cupa Cora Junior*, evenimentul a avut loc langa Hipermarketul Cora, pe spatiul verde special amenajat. Concursul a fost adresat in special copiilor dar si familiilor, avand astfel ocazia de a sarbatorii impreuna Ziua copilului.

Clubul sportiv *Clujul Pedaleaza* considera ca” este de datoria noastra a celor „mari”, sa ii invatam, pe copii si pe cei tineri importanta sportului si miscarii in aer liber si importanta ciclismului. Evenimentele organizate de clubul sportiv Clujul Pedaleaza ii ajuta pe copii sa-si formeze un cerc de prieteni si ii incurajeaza sa-si mentina activitatiile sportive in viitor.

Concursul a avut la baza parcurgerea unui traseu de macadam (iarba) amenajat special pe spatiul verde din imprejurimile hipermarketului Cora. Evenimentul a avut loc între orele 9:00-14:00, incepand cu inscrierea participantilor si ridicarea pachetelor de inscriere oferite de organizatori pentru fiecare participant. Concursul a fost organizat pe mai multe categorii de varsta incluzand si copii sub 5 ani, care au avut ocazia sa participe la concursul de triciclete organizat separat pe un al traseu, langa traseul de macadam.

*Categorii copii*
Fete Triciclete, Baieti Triciclete, Fete sub 6 ani, Baieti sub 6 ani,
Fete 6 – 8 ani
Baieti 6 – 8 ani, Fete 9 – 11 ani, Baieti 9 -11 ani, Fete 12 -14 ani,
Baieti 12 – 14 ani

*Categorie familie*
Familie

Programul concursului a fost unul flexibil. Incepand cu ora 9:00 au inceput inscrierile participantilor si ridicarea pachetelor (apa si o gustare mica), care a durat pana la ora 10:30. La ora 11:00 au inceput concursurile pe categorii de varsta, iar incepand cu ora 13:30 a avut loc decernarea premiilor oferite de Hipermarketul Cora.

Scopul evenimentului a fost in primul rand de a promova ciclismul, activitatile sportive in aer liber incurajand copiii sa se implice si sa-si dezvolte spiritul de competitie astfel determinand parintii sa-si sustina copiii in activitatile sportive. In al doilea rand evenimentul le-a oferit ocazia parintiilor sa-si petreaca prima parte a zilei in aer liber si sa se relaxeze alaturi de copii intr-o atmosfera prieteneasca.

Pe aceasta cale multumim partenerilor, colaboratorilor si voluntarilor: Hipermarketul Cora, Ramex, Serviciul de Ajutor Maltez, Restaurantul Shanghai, Asistmed, Radio Romania Cluj, Szabadsag, Insport.ro.

Bucuresti, 10.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *