free download 78 travel guides written by experts

Cluburi, carti, seri romantice, film si bineinteles un weekend perfect la munte

Prea frumos sa fie adevarat?

O oferta cat se poate de generoasa este pusa la dispozitia cititorilor, saptamanal, in Sapte Seri prin rubrica Concurs. La doar un click distanta, sunt lansate noi concursuri din toate domeniile regasite in publicatia Sapte Seri.

Saptamana in curs este generoasa in oferte: o seara incendiara in compania  cunoscutului DJ Jochen Miller, un party de neuitat la Circoloco, unul dintre cele mai cunoscute branduri de evenimente sau o seara romantica alaturi ceaiuri celebre intr-o ceainarie unica.

,, Introducerea rubricii Concurs a fost o veche initiativa a Sapte Seri. Prin aceasta rubrica practic oferim celor mai fideli cititori posibilitatea de a fi in miezul evenimentelor cu statut de VIP.  Anul acesta ne-am propus sa potentam rubrica si sa avem oferte saptamanale cat mai variate,, a declarat Beatrice Ene, redactor sef Sapte Seri.

Pe langa propunerile legate de clubbing, rubrica Concurs va avea o oferta larga de concursuri legate de viata culturala si turism.

Despre Sapte Seri
Sapte Seri este primul ghid saptamanal de petrecere a timpului liber si de informatie culturala din Romania. Aparut in anul 1998, Sapte Seri este prezent in cele mai importante 14 orase ale Romaniei si detine, inca de la aparitia pe piata, pozitia de lider, avand cel mai mare tiraj si cea mai extinsa retea de distributie.
www.sapteseri.ro ofera utilizatorilor acces rapid la informatie, pentru toate cele 14 orase in care este distribuita editia tiparita. Structura dinamica a site-ului raspunde nevoii de informatie, rapiditate si comunicare ale unei societati in dezvoltare.

Parteneriatul cu Vodafone si Cosmote ofera acces nelimitat la informatiile gasite in Sapte Seri, prin varianta programului pentru telefonie mobila.
Sapte Seri este o publicatie auditata BRAT si care are date conform SNA, tiparita in 260.000 de exemplare pe teritoriul Romaniei si cu peste 3.000 de locuri de distributie.

Bucuresti, 03.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *