free download 78 travel guides written by experts

Clubul Sportiv Besta organizeaza a 11- a editie a Tudor Tennis Trophy

Clubul Sportiv Besta organizează în perioada 13, 14 şi 15 august 2009, la Samurcasi Arena, ediţia numarul 11 a Tudor Tennis Trophy. Sponsorul principal al turneului este Besta Group, care a susţinut evenimentul încă de la prima sa ediţie. La Tudor Tennis Trophy vor lua parte prieteni şi parteneri ai companiei, juniori, precum şi personalităţi din lumea sportului şi reprezentanţi ai mass-media.

La eveniment vor fi prezenţi Lucian Viziru, comentatorul sportiv Adrian Fetecău şi mulţi alţii. Arbitrul partidelor ce se vor desfăşura în cadrul turneului va fi internaţionalul Herve Madramany.

Paul Tudor, Preşedinte Besta Group, a declarat: ”Ne bucurăm că Tudor Tennis Trophy este un eveniment ce reuşeşte să reunească un număr important de participanţi în fiecare an. Suntem mândri că ducem tradiţia mai departe şi încercăm să facem din fiecare ediţie un eveniment memorabil. Şi în 2009 participanţii vor avea parte de o mulţime de surprize plăcute.”

Sponsorii ediţiei 2009 a Tudor Tennis Trophy sunt Sarra Blu’, Rombal, Vredenstein şi Romtelecom. Mingea oficială de concurs va fi asigurată în acest an de Wilson.

BESTA este un jucător major pe piaţa produselor metalurgice, cunoscut distribuitor de produse din oţel, feroaliaje, metale şi aliaje neferoase, pentru consumatorii din industria metalurgică, industria constructoare de maşini, navală, minieră, a cimentului, furnizor de anvergură pentru producătorii de oţel şi pentru constructorii civili şi industriali din România.

Besta Group a ales să comunice prin Infinit PR începând cu august 2009, în urma unei analize amănunţite a pieţei de comunicare şi PR din România. Infinit PR înţelege ritmul alert al companiilor din portofoliu şi nevoile lor de comunicare, de aceea asigură soluţii flexibile, personalizate.

Bucuresti, 11.08.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *