free download 78 travel guides written by experts

Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii

Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumiiDaniel Estulin
METEOR PRESS PUBLISHING

Clubul Bilderberg a generat discutii in multe tari de-a lungul timpului. Oameni importanti care se intalnesc in secret pentru a decide actiuni viitoare care influenteaza nu o tara, ci lumea – iata o perspectiva, o posibilitate care pe multi ii sperie.

Daniel Estulin este un jurnalist de investigatie care i-a urmarit indeaproape pe membrii Clubului Bilderberg si a reusit, de-a lungul anilor, sa afle multe detalii despre intalnirile lor, despre membrii. Articolele sale au reusit chiar sa ii influenteze pe cei care fac parte din acest club.

In acest sens, interesant este un pasaj de la paginile 165-167 in care, la Versailles, intr-un restaurant Estulin este abordat, discret, de doua persoane. Printre altele acestea ii spun jurnalistului:

„Ne urmaresti de multi ani. Cumva, pari sa stii locul exact al fiecarei reuniuni, desi majoritatea participantilor nu-l afla decat cu o saptamana inaintea intrunirii. Regret s-o recunosc, dar, oricat am incercat sa ne acoperim urmele si sa ne luam toate precautiile necesare, tu pari sa stii ce discutam si majoritatea planurilor noastre viitoare.
(…) Intruziunile dumitale, domnule Estulin, ne-au influentat chiar si in alegerea unor participanti.” (p. 165) Discutia continua – ea fiind, asa cum realizeaza jurnalistul, un avertisment, nu o discutie intamplatoare.

Informatiile si dezvaluirile lui Daniel Estulin au marele merit de a fi integrate in context. Masurile, membrii, intalnirile prezentate de jurnalist dobandesc o anume semnificatie atunci cand interesele generale si alte informatii sunt oferite pentru a le arata implicatiile potentiale. Daniel Estulin a facut numeroase previziuni in legatura cu grupul, foarte multe adeverindu-se in timp. Dat fiindca a dedicat foarte mult timp si efort investigatiilor sale, Daniel Estulin a ajuns sa cunoasca indeaproape – atat cat se poate din afara – Clubul Bilderberg si a reusit sa expuna membrii importanti si anumite discutii si masuri luate.

Oficial, asa cum in aceeasi discutie i se subliniaza jurnalistului, „Clubul Bilderberg este un forum privat unde se poarta discutii amicale si neoficiale intre membri influenti ai comunitatii de afaceri. Politicienii sunt invitati sa-si impartaseasca experientele personale si profesionale. Toate acestea se fac cu speranta ca asemenea forumuri pot constitui o punte intre mizele politice mari si nevoile inca si mai mari ale oamenilor din toata lumea. Noi nu incercam in niciun fel sa influentam politica sau decizia guvernelor.” (p. 166)

Jurnalistul a fost si inchis, amenintat, dar nu a renuntat. „Clubul Bilderberg. Conducerea secreta a lumii” este un volum interesant, bestseller international adus si in Romania. Pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre acest club de la inceputurile sale din 1954 si pana in prezent. Daniel Estulin urmareste Clubul Bilderberg de 15 ani, iar cartea sa este o dezvaluire care merita atentia celor care vor sa vada dincolo de aparente si vor sa inteleaga, macar partial, o parte dintre jocurile de putere care influenteaza politica si economia internationala.

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *