free download 78 travel guides written by experts

Clopotele de nunta bat pentru Kate si William la Diva Universal

DIVA Universal marchează nunta regală de vineri, 29 aprilie, când Kate Middleton devine viitoarea Regină a Angliei din momentul căsătoriei cu Prinţul William. Sărbătoreşte cu noi evenimentul regal, cu trei zile, de filme cu tema nunţii, de vineri, 29 aprilie până duminică 1 mai, plus două documentare despre relaţia lor de dragoste – William şi Kate: O iubire modernă şi William, Kate şi Opt Nunţi Regale, difuzate joi, 28 aprilie, la 22:50, respectiv 23:30.

Pe 16 noiembrie, Clarence House a anunţat logodna Prinţului William cu Kate Middleton. Nunta celor doi, programată pe 29 aprilie la Westminster Abbey, va atrage o atenţie uriaşă, rivalizând cu spectacolul extraordinar din 1981 al lui Charles şi al Dianei.

Aşadar, ce-l aşteaptă pe acest cuplu regal? Cum vor face faţă presiunilor uriaşe? Kate va fi prima femeie din clasa de mijloc care se va căsători cu moştenitorul tronului, din 1660. Care vor fi dificultăţile pe care aceasta le va întâmpina?

Documentarul William şi Kate: O iubire modernă face o avanpremieră a vieţii neîndurătoare din lumina reflectoarelor care îi aşteaptă pe aceşti tineri eleganţi. Experţii intervievaţi – istoricul Andrew Roberts, fostul editor de la Tatler, Geordie Greig, fotograful regal Arthur Edwards şi autorul regal Robert Jobson descriu rolul unic pe care Kate îl va dobândi. Filmul spune povestea lor de dragoste de până acum. Ne întoarcem în casa modestă din Southall, Londra, unde au trăit strămoşii lui Kate şi în casa solidă de clasă mijlocie în care locuiesc părinţii ei în prezent.

La Marlborough College din Wiltshire, prietena din şcoală, Jessica Hay, povesteşte cum Kate avea un poster cu William pe perete. În St. Andrews unde erau amândouă studente, aflăm de la colegul de la universitate, Andrew Sands şi de la stilista Sophie Butle cum apariţia lui Kate într-o rochie încântătoare de la un eveniment de modă pentru strudenţi i-a atras pentru prima dată privirile lui William. Vizităm strada unde Kate şi William au împărţit o casă. După universitate, relaţia a evoluat până în punctul în care Kate a fost invitată la parada de absolvire a lui William de la Sandhurst, unde un cititor pe buze ne dezvăluie ceea ce spune Kate când îl vede pe William în uniformă – “Este atât, atât de sexy”!

Dar, o dată cu trecerea timpului, similar multor cupluri, acestă pereche modernă s-a despărţit. Membra echipei Dragonboat, Emma Sayle, şi alţi observatori regali descriu cum Kate a suportat greu această perioadă dificilă. Apoi povestea de dragoste a renăscut şi cei doi au fost din nou văzuţi împreună. Kate a început să-l urmărească pe William la polo şi a fost învăţată să joace de către Prinţul Charles la reşedinţa regală din Sandringham. Experta în modă Nicola Jeal examinează stilul vestimentar al lui Kate şi prevesteşte atenţia deosebită concentrată asupra hainelor acesteia ce va urma.

În ziua anunţării logodnei, prezentatorul ITV News, Tom Brady, realizează primul interviu cu William şi Kate. Aceasta îşi arată inelul, acelaşi inel pe care mama lui William, Prinţesa Diana, l-a purtat. Cei doi vorbesc despre viaţa lor împreună şi despre cea ce îi aşteaptă în viitor. Până în acel moment relaţia lui William şi a lui Kate a fost privată. Anunţul logodnei lor din noiembrie este începutul unei perioade de cercetare atentă.

Bucuresti, 12.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *