Clooney dezvaluie secretul Omega

George Clooney, castigator al premiului Oscar pentru actorie si regie, si-a inceput misiunea de  ambasador al brandului Omega, dezvaluind influenta exercitata asupra adolescentei lui de binecunoscuta companie de ceasuri elvetiene intr-o America ce se afla in plina era spatiala.
In martie, Clooney s-a alaturat in mod oficial familiei Omega, alaturi de Nicole Kidman, Cindy Crawford, Michael Schumacher si Gene Cernan, ultimul om care a pasit pe luna. La Tokyo, Clooney a explicat cum Omega, si ceasul purtat de  primul om ajuns in spatiu, au fost mereu parte din viata lui.

“Imi amintesc clar cand eu si prietenii mei cresteam in anii 60 si 70, totul avea legatura cu spatiul cosmic,” a spus acesta.  “Obisnuiam  sa ne cumparam ceasuri si sa desenam logoul Omega pe ele”.

Clooney nu a trebuit sa astepte prea mult pentru un ceas original. In 1969, anul in care Neil Armstrong si ceasul sau Omega au pus pentru prima data piciorul pe luna, unchiul lui Clooney i-a daruit nepotului sau primul sau Omega.  La inceputul acestui an cand actorul a fost numit oficial ambasador Omega, tatal sau a scos la iveala ceasul sau  Omega pe care l-a purtat timp de 40 de ani si i l-a trimis fiului sau.
Clooney a profitat de evenimentul de de la Tokyo si a adus ceasul pentru a i se schimba cureaua inainte de a-l trimite inapoi tatalui sau. “ Este o mare onoare pentru mine sa fiu parte din aceasta companie,” a declarat actorul.
De asemenea Clooney  si-a demonstrat si abilitatile de ceasornicar. Vizitand Hayek Center’s Omega boutique, superstarul hollywoodian a imbracat halatul alb, si-a pus ochelarii unui maestru ceasornicar si, cu putin ajutor din partea specialistilor Omega, a trecut la asamblarea unui mecanism ce apartinea noului model Omega Railmaster XXL.

“Acesti oameni stiu ca printre ei se afla un novice”, glumea Clooney, aratand spre adevaratii ceasornicari.
Insotit de Arlette Emch, country manager a Swatch Group in Japonia si presedintele Omega Stephen Urquhart, actorul a mers la hotelul Conrad din Tokyo unde a fost prezentat reprezentantilor media si VIP de catre starul japonez Rinko Kishuki, care a jucat in filmul de mare succes, Babel, si pe care la randul lui Clooney l-a prezentat in cadrul ceremoniei decernarii premiilor Oscar de anul acesta din California.

“Astazi a fost prezentarea oficiala a lui George Clooney ca membru al familiei Omega, care de fapt a inceput acum cateva luni,” a declarat Mr. Urquhart. “ Datorita farmecului sau unic si a asocierii cu Omega  care dureaza de cateva decenii, se pare ca el este membru al familiei noastre de foarte mult timp.”
   
In Romania ceasurile OMEGA sunt oferite in magazinele GALT orologerie elvetiana. 

Bucuresti, 7.08.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *