free download 78 travel guides written by experts

CLIVE BARKER’S JERICHO

UN NOU ACTION HORROR, PUBLICAT DE CODEMASTERS
Cosmarul incepe in 2007…
 
www.codemasters.com/jericho
 
Codemasters a anuntat astazi semnarea unui acord cu Clive Barker, romancier si realizator de filme horror, pentru productia unui nou joc horror / paranormal.

In urma acestui acord, Codemasters si Clive Barker (care a realizat si Clive Barker’s Undying, un FPS horror aclamat de critici) vor colabora pentru a transforma noul concept intr-o experienta de gaming horror / paranormal originala. Jocul, aflat in productie in studioul Mercury Steam din Madrid, va aparea cu titlul "Clive Barker’s Jericho" si va fi lansat pe PC, PlayStation 3 si Xbox 360 la sfarsitul lui 2007.

Clive Barker’s Jericho este conceput in genul action horror si va ridica stacheta in domeniul graficii si al efectelor speciale. Jocul va oferi o combinatie de elemente intunecate din creatia horror a lui Clive Barker cu o poveste ale carei ramificatii umbresc trecerea secolelor.

Clive Barker declara ca "Este incredibil cand o companie de talia lui Codemasters iti impartaseste perspectiva asupra lucrurilor, asa cum a fost cazul lui Jericho. Acest proiect are o foarte mare valoare pentru mine si nu cred ca a mai existat asa ceva. Promite sa fie cea mai spectaculoasa, creativa si fara compromisuri actualizare in realitate a unui cosmar Clive Barker. Jucatorii vor fi absorbiti in acest cosmar, oricat ar urla si ar incerca sa scape."

Clive Barker’s Jericho este focalizat pe reaparitia misterioasa, intr-un desert indepartat, a unui oras fantoma. Atunci cand o forma a Raului, ale carei origini se pierd in negura timpului, reapare acolo, o echipa de forte speciale, antrenata atat pentru lupte conventionale, cat si in artele supranaturale, este trimisa la fata locului. Misiunea lor: sa gaseasca si sa distruga Raul care colcaie in inima orasului, inainte ca omenirea sa fie distrusa.

"Jucatorii se vor confrunta intotdeauna cu noi obstacole, vor explora noi medii si da, vor lupta cu orori si abominatii mereu noi, pas cu pas, in aceasta calatorie sinistra" mai spune Barker. "Totusi, spre deosebire de un joc conventional, in care personajele incearca sa scape cu viata la sfarsitul <excursiei prin Iad>, protagonistii nostri vor avea o misiune mult mai dificila. Cu cat se vor apropia mai mult de sfarsitul calatoriei in inima intunericului, cu atat vor fi mai aproape de sursa acestui intuneric: Raul incarnat, sa-i zicem…"

Senior VP of Brand al Codemasters, Barry Jafrato, a declarat in legatura cu semnarea acordului cu Barker ca "maiestria incredibila a lui Clive in a crea cele mai intunecate scenarii fantastice care ne contorsioneaza visele demonstreaza ca este creatorul perfect al unui joc video horror care sa ofere o experienta bogata. Posibilitatile vizuale si sonore oferite de consolele de generatie urmatoare ii vor permite acestui proiect sa devina o experienta incredibila, cu scenarii si efecte cinematografice care va vor da fiori".

Clive Barker’s Jericho se afla in acest moment in productie pentru PC si console de generatie urmatoare in studioul Mercury Steam din Madrid, iar lansarea jocului este programata pentru sfarsitul anului 2007.

Clive Barker este autor al peste douazeci de carti, inclusiv bestseller-ele The Books of Blood, Weaveworld, Imajica, The Thief of Always si Abarat I & II. Este responsabil si pentru crearea unora dintre cei mai sinistri monstri din filme. Ca scenarist, regizor si producator de film, Clive Barker are la activ filme precum Hellraiser, Candyman, Nightbreed, Lord of Illusions si Gods and Monsters. Situl oficial al lui Clive Barker este www.clivebarker.com.

Ca de obicei, am atasat acestui mesaj cateva imagini: o fotografie – portret cu Clive Barker si, in premiera absoluta, trei imagini din Clive Barker’s Jericho.

Bucuresti, 19.07.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *