free download 78 travel guides written by experts

Clinica Silhouette a doctorului Marek Valcu a ales

Magnum Communications&Public Affairs

Doctorul Marek Valcu a incredintat contul de relatii publice al clinicii sale de chirurgie plastica si estetica, Silhouette, agentiei Magnum Communications&Public Affairs.
Contractul este incheiat pe o perioada de un an, timp in care agentia va oferi servicii de consultanta in comunicare, relatii cu mass media, consolidarea reputatiei si managementul crizei.

De asemenea MCPA are ca sarcina  optimizarea si ”faceliftingul” siteului www.operatiiestetice.ro, apartinand clinicii Dr. Marek Valcu.

Doctorul Marek Valcu are 44 de ani si o bogata zestre profesionala. Este medic primar chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva la  UMF Carol Davila Catedra de Chrurgie plastica si microchirurgie reconstructiva a Spitalului de Urgenta Floresca; membru EBOPRAS, membru al Asociatiei Chirurgilor Plastici din Romania, membru al Societatii Academice Romane de Chirurgie Plastica-Microchirurgie Reconstructiva, menbru in colectivul de redactie  al revistei <Analele de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva> – 1998 2003, Vicepresedinte al Academiei Romane de Chirurgie Cosmetica – 1993-2005.

In afara realizarilor din domeniul chirurgiei estetice, Dr.Marek Valcu a efectuat cu succes mai multe operatii reparatorii cum ar fi replantarea a 3 membre si peste 20 de extremitati digitale.

Dr.MarekValcu a mai colaborat cu echipa de consultanti de la Magnum Communications&Public Affairs pe vremea cand acestia activau sub numele Adentity.

Bucuresti, 07.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *