free download 78 travel guides written by experts

Clinica Mayo. Ghidul primului an din viata copilului

Clinica Mayo. Ghidul primului an din viata copilului Editura Corint

Primul an din viata unui copil este extrem de important si, uneori, dificil. Colici, probleme cu somnul, situatia noua in sine, totul poate fi stresant pentru bebelus si parinti deopotriva, iar in astfel de momente sfaturile bune, informatiile care sa duca la stabilirea unui program de somn echilibrat, datele cu privire la alimentatie si la ingrijirea bebelusului sunt vitale.

"Clinica Mayo. Ghidul primului an din viata copilului" este un volum gandit pentru a veni in ajutorul parintilor oferindu-le informatiile necesare pentru fiecare luna din primul an al bebelusului.

De la informatii cu privire la hainele ce trebuie alese la cum sa ii faci baie, de la semne de la care trebuie sa fie atenti parintii si panala date despre vaccinare, de la calatoriile cu diverse mijloace de transport si pana la informatii despre siguranta copiilor, toate sunt curpinse in ghid.

Veti afla la ce sa va asteptati in fiecare luna – cum se dezvolta, cum se modifica aspectul, ce jocuri si jucarii sunt recomandate si care sunt pragurile specifice fiecarei luni.

Cartea se concentreaza si asupra parintilor – revenirea la munca, schimbari care se produc in viata lor odata cu aparitia copilului, parintele singur etc.

O carte recomandata asadar viitorilor parinti, sau celor cu copiii de doar cateva luni.

Va invitam sa cititi aceasta carte si apoi sa ne trimiteti comentariul dumneavoastra cu privire la ea pe adresa loredana at prwave.ro si poate aparea pe site.
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *