Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Clinica ANADOLU  – o noua sansa la viata –

Cu scopul de a deveni cel mai bun spital pentru terapie medicala din Euro-Asia, ANADOLU MEDICAL CENTER  a stabilit standarde demne de invidiat realizand o combinatie intre cercetare, educatie si terapie medicala la standarde superioare. Centrele de excelenta in oncologie, terapie cardiaca, stiinte neurologice, sanatatea femeilor, IVF, ortopedie, chirurgie plastica si reconstructiva, medicina preventiva si check-up, sunt doar cateva dintre avantajele care fac din clinica noastra sa devina un centru de referinta in regiune.

In cadrul clinicii este combinata tehnologia revolutionara, Cyberknife, de exemplu, cu ultima tehnologie de radiochirurgie care in prezent este utilizata numai in 5 centre de medicina din Europa. Pentru tratamentul de cancer sunt utilizati acceleratori liniari cu sistemul IMRT, PET-CT, Straton -CT, TIM-MR, PYXIS, PACS, telemedicina si inregistrarile electronice ale pacientului sunt o parte din tehnologiile de ultima generatie utilizate in cadrul clinicii. Echipa formata din specialisti pregatiti in centre medicale renumite din lume, academicieni faimosi din Turcia, asistente medicale si angajati care vorbesc limbi de circulatie internationala, isi dezvolta permanent aptitudinile prin instructaje primite in cadrul facultatii JOHN HOPKINS. Un alt atu al clinicii ANADOLU este acela ca ofera servicii de inalta calitate la costuri mult mai mici comparativ cu preturile practicate in clinici din Europa sau SUA.

Misiunea echipei CENTRULUI MEDICAL ANADOLU este de a va reda sanatatea. De aceea noi, in calitate de reprezentanti ai clinicii in Romania va stam la dispozitie pentru a va oferi consultanta si pentru a va facilita toate demersurile din momentul in care veti pleca din tara si pana veti ajunge la clinica.

Bucuresti, 03.03.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *