Shadow

Clienții TINMAR ENERGY își pot achita facturile la terminalele ZEBRAPAY

Tinmar Energy, cel mai mare furnizor privat de energie electrică din România, anunță semnarea parteneriatului cu ZebraPay, operatorul rețelei de terminale de plată, de tip self-service, cu același nume.  Astfel, clienții Tinmar Energy îşi vor putea plăti facturile de energie electrică simplu şi rapid, prin intermediul terminalelor ZebraPay din toată țara.

Pentru a face o plată prin intermediul unui terminal ZebraPay, clientul Tinmar Energy va parcurge doar 4 pași: selectarea serviciului, selectarea furnizorului, scanarea codului de bare de pe factură sau introducerea codului de client și introducerea sumei de plată. Tranzacția va fi confirmată în câteva secunde, prin eliberarea unei chitanțe pe care vor fi tipărite toate detaliile plății.
Accesul clienților Tinmar Energy la serviciul ZebraPay nu presupune plata niciunui comision și nu este condiționat de efectuarea de cumpărături în magazinul în care se află terminalul de plată.

„Ne face plăcere să anunțăm parteneriatul cu ZebraPay prin care ne dorim să oferim clienților noștri o manieră rapidă și sigură în efectuarea plății facturilor de energie electrică și de gaze naturale. Dorim să ne diferențiem în piața furnizării energiei electrice prin introducerea unor servicii conexe pachetelor de energie oferite consumatorilor rezidențiali. Aceste servicii conexe aduc consumatorilor rezidențiali atât confort, cât și o serie de beneficii care se traduc pentru client într-o experiență superioară în utilizarea serviciilor de energie electrică si gaze naturale, toate sub promisiunea asumată și onestă a sloganului «Ai toată energia noastră»”, a declarat  Carla Parnică, PR Manager Tinmar Energy.

„Serviciul de plată a facturilor Tinmar Energy vine în completarea unei palete largi de servicii disponibile la terminalele din rețeaua noastră,  cum ar fi: reîncărcarea cartelelor prepaid, achiziționarea de bilete de tren sau bilete la evenimente, plăţi online, monedă virtuală, plata rovinietei și a facturilor. Astfel,  oferim clienților noștri un real one-stop-shop, rapid, sigur și disponibil 24 din 24 de ore”, a declarat Adrian Badea, CEO ZebraPay.

Acest acord de colaborare aduce un nou partener în cadrul companiei Tinmar Energy. Prin ZebraPay ne dorim să facilităm clienților noștri plata facturilor de energie electrică și gaze naturale, oferindu-le o alternativă de plată simplă, sigură și modernă, accesibilă 24 din 24 de ore și eliminând astfel mersul  la ghișee și statul la cozi.

Despre Tinmar Energy  

Lider în domeniul furnizării de energie electrică, Tinmar a devenit cel mai mare furnizor privat de energie din România.

Compania Tinmar este un antreprenoriat românesc solid și de anvergură, cu performanțe în cei 15 ani de activitate pe piața locală, cât și internațională.

Prin Tinmar Energy ne angajăm în producția de energie regenerabilă pe plan local , oferind consumatorilor casnici energie 100% verde, tranzacționarea de energie în peste 20 de piețe internaționale, fiind un integrator de servicii moderne de utilități care aduce valoare clienților noștri pe care îi deservim la nivel final.

Tinmar a devenit lider de piață ca urmare a politicii sale orientată către client, cu servicii complete și pachete flexibile, precum și datorită preocupării permanente pentru dezvoltare și pentru calitatea energiei electrice furnizate. Flexibilitatea, grija față de utilizatori și dezvoltarea continuă a serviciilor au adus Tinmar într-o poziție de top în preferințele clienților. Tinmar a câștigat clienți și parteneri noi în permanență, dar mai ales și-a păstrat loialitatea utilizatorilor, printr-o politică comercială eficientă.

Ambiția noastră este de a deveni cea mai bună companie de servicii moderne de utilități din regiune.

Despre ZebraPay

ZebraPay oferă o metodă simplă și rapidă de efectuare a plăţilor electronice prin terminale de plată de tip self-service. Prin terminalele ZebraPay pot fi efectuate plăţi cu numerar pentru o gamă largă de produse şi servicii: plăți facturi, rovinietă, reîncărcare cartele prepaid, plăți online, monedă virtuală, bilete de tren, bilete la spectacole și multe altele.

Compania deţine cea mai mare reţea de terminale de plată de tip self-service, acestea fiind amplasate in  peste 350 de localităţi din ţară. Terminalele ZebraPay pot fi găsite în marile reţele de retail, în universităţi, centre comerciale, pieţe, benzinarii şi magazine de proximitate.

Pentru mai multe informaţii despre ZebraPay, accesați https://www.zebrapay.ro/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *