free download 78 travel guides written by experts

Clienții SonicWall cu CaptureATP configurat nu au probleme cu noul atac Zombieload asupra procesoarelor Intel

Noul atac side-channel Zombieload, care a luat cu asalt procesoarele Intel, nu ar trebui să sperie clienții SonicWall. Aceștia, prin intermediul serviciului CaptureCloud, beneficiază automat de tehnologia RTDMI (Real Time Depp Memory Inspection), o tehnologie lansată de companie în 2018, în curs de patentare, care identifică în timp real, proactiv, și blochează imediat amenințările informatice noi, necunoscute, înainte ca acestea să se manifeste.

RTDMI detectează si blochează orice malware care nu și-a manifestat anterior potențialul periculos și care s-a ascuns eficient prin diferite tipuri de criptări în calculatoarele infectate.

RTDMI forțează orice malware să-și dezvăluie “armele” în memoria calculatorului. Astfel, tehnologia identifică și gestionează atacuri sofisticate chiar dacă “armele” virușilor sau altor tipuri de malware sunt vizibile chiar și pentru numai 100 de nano-secunde.

Deja mari corporații precum Google sau Apple au luat măsuri pentru a-și proteja clienții, măsuri care presupun reducerea aproape cu 40% a capacității procesoarelor Intel existente în calculatoare sau servere.

“Clienții SonicWall care au soluția CaptureATP bine configurată, beneficiază de avantajele tehnologiei RTDMI și sunt protejați la orice malware nou apărut. Mai mult, nici nu au nevoie să aplice măsurile de prevenție suplimentare care să le încetinească sistemele”, explică Michael Berg, Vicepresident EMEA Sales la SonicWall.

Zombieload este un atac de tip side-channel care speculează o anumită tehnologie de optimizare a puterii procesoarelor introdusă de Intel pentru a crește viteza și performanța acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *