Kinodiseea

Clientii Postei Romane pot trimite acum bani in strainatate prin serviciul Western Union

Poşta Română şi Western Union şi-au extins colaborarea, oferind clienţilor lor serviciul de transfer de bani Western Union din România spre străinătate, prin 250 de locaţii ale Poştei Române din întreaga ţară.

Prin intermediul noului serviciu, clienţii pot expedia rapid şi sigur sume de bani din România în peste 200 ţări şi teritorii din întreaga lume, în întreaga reţea globală operată de Western Union.

Pentru a trimite bani în străinătate, expeditorul trebuie să se prezinte cu actul de identitate la oricare dintre cele 250 de puncte de lucru ale Poştei Române, indiferent de locul unde îşi are domiciliul. Suma maximă care poate fi transmisă prin serviciul de transfer de bani Western Union este de 5.000 USD sau echivalentul acesteia în euro sau lei. Valoarea transferului şi comisioanele aferente se achită în EUR, USD sau LEI, în funcţie de moneda în care doreşte expeditorul să transmită banii. Sumele mai mici de 1 USD sau 1 EUR se pot achita şi în lei, la cursul de schimb afişat în oficiile Poştei Române.

În Bucureşti, serviciul de transfer de bani Western Union din România în străinătate este la dispoziţia clienţilor în 30 de oficii poştale dintre cele 250.

Lista completă cu toate oficiile din ţară ale Poştei Române care oferă serviciul este disponibilă la sediile Poştei şi pe pagina web a Poştei Române, la adresa. www.posta-romana.ro. Oficiile postale din care se pot trimite bani spre străinătate vor fi marcate vizibil cu materiale de informare.

Bucuresti, 28.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *