free download 78 travel guides written by experts

Clientii BCR folosesc serviciul de internet banking si pentru achizitionarea de produse bancare

BCR a lansat un site dedicat serviciul de internet banking – www.24banking.ro

Banca Comercială Română (BCR) a lansat site-ul www.24banking.ro, pentru a uşura accesul clienţilor la serviciul de internet banking. Site-ul conţine toate informaţiile despre modalitatea de funcţionare, tranzacţiile care pot fi efectuate, produsele care pot fi cumpărate şi despre comisioanele ataşate Click 24 Banking BCR.

“Noul site este un instrument de lucru foarte uşor de folosit şi care adună în acelaşi loc toate datele de care utilizatorii Click 24 Banking BCR au nevoie. Numărul clienţilor BCR care folosesc serviciul de internet banking este în continuă creştere, ca şi numărul de tranzacţii efectuate, de altfel. Din acest punct de vedere, lansarea unui site nou, care să uşureze accesul la informaţie este cât se poate de firesc” a declarat Elena Turda, Sef departament E Channels BCR.

Numărul de tranzacţii efectuate prin serviciul Click 24 Banking BCR în 2010 a fost de 4,44 milioane. O creştere evidentă a avut loc în lunile noiembrie şi decembrie 2010, cu 14% respectiv 31% faţă de luna octombrie a aceluiaşi an. Decembrie 2010 a fost prima lună în care s-a depăşit nivelul de 500 mii tranzacţii pe lună prin internet banking la BCR.

Suma tranzacţionata prin Click 24 Bancking BCR în anul 2010 a fost de aproape 11 miliarde lei. În luna octombrie 2010 a fost atins pragul de 1 mld lei tranzacţionat, iar în decembrie acesta s-a dublat, la peste 2 mld lei.

Această creştere spectaculoasă se datoareaza în special valorilor plasate în depozitele deschise de clienţi prin Click 24 Banking BCR ce au beneficiat de dobânzile promoţionale în cadrul campaniei aniversare “BCR 20 de Ani”.

“Ce ne bucură şi încurajează pentru dezvoltarea produsului în continuare, este tendinţa clară, confirmată în utlimile luni ale anului trecut, a clienţilor de folosi servciul Click 24 Banking BCR pentru o gamă mai largă de servicii, care includ şi achiziţionarea de noi produse bancare, cum ar fi produsele de economisire şi cardurile” a încheiat Elena Turda.

Prin utilizarea serviciului Click 24 Banking BCR, costurile sunt reduse cu până la 75% faţă de cele de la ghişeul băncii. De exemplu, pentru un transfer de maximum 1500 RON, clienţii plătesc 0,75 RON pentru un ordin de plată în lei către beneficiar client al BCR; 1 RON pentru un ordin de plată în lei către un beneficiar client al unei alte bănci.

Pentru facturile plătite către furnizorii care au încheiat convenţie de BCR, comisionul este zero. Lista acestor furnizori poate fi găsită în zona “Ordin de plata” prin opţiunea “Sablon furnizor”.

Bucuresti, 07.02.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *