free download 78 travel guides written by experts

CLEAR Men – 100% pentru barbati

Atunci când bărbații își doresc să-și schimbe tunsoarea ar trebui să țină cont, dincolo de trendurile din domeniu, de structura feței, de cea a părului (dacă este creț sau drept), de stilul de viață și personalitatea lor. Mai important, însă, ar trebui să se asigure că au un scalp sănătos, fără mătreață.

Dr. Constantin Venerus-Popa, medic primar dermatolog la clinica Medsana, declară:
”Indiferent de multitudinea de produse cosmetice pe care le pot folosi bărbații pentru a-și aranja părul, nimic nu arată și se simte mai bine decât un scalp curat și sănătos. Iată de ce ar trebui să țină cont bărbații în procesul de îngrijire:
· Să-și spele părul zilnic, cu un șampon potrivit tipului de păr
· Măcar o dată pe săptămână, să-și maseze scalpul cu vârfurile degetelor. Masajul scalpului ajută la îmbunătățirea circulației periferice, iar astfel firele de păr primesc toți nutrienții benefici
· Să evite acțiunile care pot duce la uscarea scalpului precum: spălarea pe cap cu apă fierbinte, ce provoacă eliminarea uleiurilor esențiale de pe scalp sau uscarea excesivă cu foehn-ul
· Părul ud să fie uscat cu prosopul, dar nu cu frecări puternice pentru a evita iritarea scalpului”.

CLEAR înțelege diferențele dintre scalpul bărbaților și cel al femeilor și oferă soluții personalizate de îngrijire a părului.

CLEAR Men este șamponul antimătreață pentru bărbați numărul 1 în lume*. Creat 100% pentru bărbați conține un complex unic de agenți antimătreață, pro-vitamine, minerale, uleiuri și ingrediente active, complex denumit BIONUTRIUM 10, ce se află în toate cele 3 variante de șampon CLEAR Men:

CLEAR 24 Fresh, recomandat pentru toate tipurile de păr. Datorită combinaţiei de ceai verde, ginseng și ingrediente active antimătreață, CLEAR 24 Fresh este soluţia ideală pentru o senzaţie de confort ce durează întreaga zi.

CLEAR Refreshing Grease cu esenţe de citrice este special creat pentru a ajuta la menținerea sub control a scalpului cu tendință de îngrășare. Îndepărtează încă de la prima utilizare excesul de sebum pentru a menține scalpul curat şi ajută la prevenirea apariţiei mătreţii.

CLEAR Cool Sport Menthol – ingredientele active ce intră în componenţa acestuia ajută la hrănirea scalpului în profunzime şi la creșterea rezistenţei naturale a pielii capului împotriva mătreţii, iar efectul răcoritor al mentei oferă prospețime 24 de ore.

În viața de zi cu zi fiecare detaliu contează, iar un păr sănătos, fără mătreață, poate face diferența.

CLEAR Men. Zero Mătreață.** Nimic de ascuns.

* Calcule efectuate de Unilever în baza datelor raportate de Nielsen pentru categoria de șampon antimătreață de bărbați, utilizând datele cumulate din 39 de țări în perioada Ianuarie 2013 – Februarie 2014. Informații disponibile la cerere.
** Mătreață vizibilă, necesită utlizare regulată.

Bucuresti, 12.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *