metalshow

Claudiu Bleont sustine doi copii care cresc fara mama lor, plecata la munca, in Italia

Joi, 22 octombrie, de la ora 20.30, la “Am ceva să-ți spun”

Claudiu Bleonț vine joi, 22 octombrie, de la ora 20.30, la “Am ceva să-ți spun”, să susțină doi copii, Florin și Ionela, la întâlnirea cu mama lor, Virginia. Aceasta dorește să le ceară iertare copiilor, pentru că a ales să plece departe de ei, la muncă, în Italia, ca să le poată oferi o viață mai bună.

Virginia are grijă de bătrâni, în Peninsulă, ca să strângă bani pentru o casă în care să poată trăi alături de copiii ei. Aceștia însă îi duc dorul mamei și își doresc să nu mai plece departe de ei. “Aș fi în stare să nu mănânc nimic, doar să rămână mama cu noi”, spune mica Ionela, cu ochii în lacrimi.

Echipa “Am ceva să-ți spun” a aflat prin intermediul lui Claudiu Bleonț de drama acestor copii care sunt despărțiți de multă vreme de mama lor. Foarte impresionat de povestea lor, cunoscutul actor și-a dorit să-i însoțească și în platoul emisiunii prezentate de Sonia Simionov.

Dacă Virginia va fi iertată de copiii ei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 22 octombrie, de la ora 20.30, numai la “Am ceva să-ți spun”.

Bucuresti, 20.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *