free download 78 travel guides written by experts

Claudiu Bleont cauta calea armonizarii energiei

Vezi ce surpriză i se pregăteşte actorului duminică la Gabi Firea Show!

Duminică, de la 13.30, la “Gabi Firea Show”, Claudiu Bleonţ dezvăluie poveşti de dincolo de celebritate! Înconjurat de familie şi prieteni buni, îndrăgitul actor se va lăsa cunoscut de cei de acasă, în noi şi noi ipostaze, aducând în discuţie momente deosebite din viaţa sa, aspecte care îl definesc ca artist, ca soţ, ca prieten, ca om. Pentru îndrăgitul actor se vor pregăti numeroase surprize de la cele muzicale sau culinare, până la demonstraţii live în platoul emisiunii. Pentru că este pasionat de Aikidō, în traducere „calea armonizării energiei”, Claudiu Bleonţ, dar şi soţia sa, un fan al acestei arte marţiale se vor bucura de o demonstraţie de Aikidō în platoul emisiunii.

În această zi specială îi vor fi aproape lui Claudiu Bleonţ oameni dragi, soţia acestuia, Andra Negulescu, dar şi buna lui prietenă Magda Catone. Pentru el vor cânta Vunk, Heaven, Maria Cârneci, Emilia Dorobanţu, iar cei de acasă vor avea parte şi de o prezentare de modă ca la carte, marca Adina Buzatu.

Ce alte momente deosebite a mai pregătit îndrăgita prezentatoare Gabi Firea pentru invitatul ei şi pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 13.30.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 02.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *