free download 78 travel guides written by experts

Claudiu Bleont – aniversare de exceptie in emisiunea Gabrielei Firea

Gabi Firea Show – lider de piaţă la nivelul tragetului all urban

Duminica aceasta, la “Gabi Firea Show”, telespectatorii au avut ocazia de a-l reîntâlni pe îndrăgitul actor Claudiu Bleonţ şi de a-l cunoaşte aşa cum este el ca om, dincolo de scenă, bucurându-se de fiecare surpriză pe care echipa de la Gabi Firea Show i-a pregătit-o. Alături i-a stat partenera sa de viaţă, actriţa şi regizoarea Andra Negulescu, iar invitaţi unul şi unul le-au dăruit momente muzicale deosebite şi fragmente ale unor cunoscute piese de teatru. Astfel, emisiunea Gabi Firea Show s-a situat ca lider de piaţă la nivelul targetului all urban.

O porţie delicioasă de teatru de cea mai bună calitate, muzică divină şi o discuţie savuroasă, acestea au fost coordonatele zilei de duminică la Gabi Firea Show. Invitatul special al ediţiei, Claudiu Bleonţ, s-a lăsat cunoscut de cei de acasă în noi şi noi ipostaze, dezvăluind momente deosebite din viaţa sa şi aspecte care îl definesc ca artist, soţ sau prieten.

Îndrăgitul actor şi regizor a avut parte de numeroase surprize, de la cele muzicale sau culinare, până la adevărate demonstraţii live de artă sau sport în platoul emisiunii. I-au fost aproape oameni dragi, soţia sa Andra Negulescu, dar şi buna sa prietenă Magda Catone, alături de care a adus în actualitate un fragment din piesa de teatru „Un bărbat şi mai multe femei”, cu care acotrul a debutat la Teatrul din Petroşani.

În prag de aniversare, lui Claudiu Bleonţ i-au cântat trupele Vunk şi Heaven, dar şi îndrăgitele artiste de muzică populară Maria Cârneci, Cornelia Catanga şi Emilia Dorobanţu, iar Adina Buzatu a venit pe platoul Gabi Firea Show cu o prezentare de modă pe gustul actorului. Pentru că sunt pasionaţi de Aikidō, în traducere „calea armonizării energiei”, Claudiu Bleonţ şi soţia sa le-au făcut telespectatorilor o demonstraţie live.

Astfel, emisiunea Gabi Firea Show s-a situat ieri ca lider de piaţă la nivelul targetului all urban, înregistrând un rating mediu de 2.7 procente şi o cotă de piaţă de 7.4, în timp ce programul oferit de principalul competitor, Pro Tv, a înregistrat un rating mediu de 2.5 procente şi o cotă de piaţă de 6.9.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 4 martie 2012

Bucuresti, 05.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *