Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Claude Lelouch, invitat special al Jurnalului Cultural

Luni, 24 martie, în direct la TVR Cultural

Jurnalul Cultural al TVR are luni seară un invitat cu totul special. La ora 22.30, în studioul Jurnalului Cultural de la TVR Cultural va poposi celebrul regizor francez Claude Lelouch, câştigător al lui Palme d’Or la Cannes. Regizorul este cunoscut publicului încă din anii ’60, când a prezentat filmul "Un homme et une femme", pentru care a câştigat Palme d’Or la Cannes, precum şi două Oscaruri. Claude Lelouch se va afla pentru prima dată în România, în perioada 24-26 martie, pentru a asista, pe 25 martie, la avanpremiera filmului său "Un roman de duzină / Roman de gare", la invitaţia companiei de distribuţie a filmului, Glob Com Media, şi a Ambasadei Franţei în România. Regizorul va participa la o conferinţă de presă, precum şi la o proiecţie de gală, ce va avea loc la cinema Elvira Popescu.
  
Principala ediţie a Jurnalului Cultural intră în casele telespectatorilor în transmisiune directă de la ora 22.30. Prezentatorii pe care deja îi cunoaşteţi – Adriana Titieni, Cătălin Sava şi Andra Gavril – aduc, zi de zi, 30 de minute de ştiri culturale.
În fiecare ediţie a sa, Jurnalul Cultural are în studio câte o personalitate a lumii culturale care comentează un subiect al zilei dintr-o paletă foarte largă de evenimente. Printre cele mai importante nume care au răspuns invitaţiei Jurnalului Cultural se numără: Marcel Iureş, Maia Morgenstern, violonistul Edvin Marton, dramaturgii ruşi Vladimir şi Oleg Presniakov, Horia Roman Patapievici, Luca Piţu, Cristi Puiu, Alexander Hausvater, David Esrig, Ferruccio Soleri sau Krzysztof Zanussi.

Bucuresti, 24.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *