Shadow

Cel mai seducator concert al stagiunii Ateneului Roman „ClassiComicShow” ®. cu TRAFFIC STRINGS, Marti 20 Decembrie ora 19:00

//www.eventim.ro/ro/bilete/craciun-pentru-toti-bucuresti-ateneul-roman-450014/event.html

Anul acesta formatia noastra revine pe scena Ateneului in cadrul evenimentului anual Craciun pentru toti organizat de Fundatia Solidaritatea.

Privind reotrospectiv, ne amintim cu mare placere multe din momentele editiilor precedente, o gala de opera si pop, o gala instrumentala, una de tango etc.

Anul acesta concertul nostru va fi unul cu totul special. Am creat pentru Dvs., fanii nostrii, cat si pentru ceilalti consumatori de muzica buna care inca nu ne cunosc, o seara in care pret de doua ore veti uita de tot si de toate.

Pe 20 Decembrie vom da viață unor partituri célèbre cat si unor lucrari mai putin cantate. Esențial pentru noi a fost sa  înțelegem si sa patrundem in “magma” sonora a compozitiilor dinastiei Strauss pentru a putea aborda dinamica intensitatii muzicii lor care ne permite sa o interpretam cat mai elegant cu putinta.

Ce altceva poate simboliza aceasta muzica decat eleganta dusa la superlativ. Valsul este regele, Polca regina iar acesti compozitori extraordinar de inspitrati i-au fost cei mai credinciosi slujbasi. 

Ne-am propus ca programul serii sa fie un amestec perfect intre tehnica, pasiune si o subtilitate comica originala. Exprimate fără a trece linia ce poate afecta integritatea muzicii acestor ilustri compozitori vienezi, momentele comice vin sa o completeze, creandu-va Dvs. auditorilor nostrii senzatii de neuitat.

Povestea merge mai departe…

TRAFFIC STRINGS
Str:  Poiana Narciselor nr. 5, Ap 13 Sector 1
Bucharest – Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *