free download 78 travel guides written by experts

Clasic e fantastic – Personaje de poveste

Filarmonica “George Enescu” şi Asociaţia Clasic e fantastic continuă Campania de educaţia muzicală iniţiată anul trecut cu proiectul Clasic e fantastic şi anunţă duminică 1 aprilie la ora 11 un nou concert din ciclul Clasic e fantastic – Cum să înţelegem muzica.

Filarmonica “George Enescu” – Ateneul Român
Duminică, 1 aprilie 2012, ora 11
Clasic e fantastic – Cum să înţelegem muzica. Personaje de poveste

Fragmente din operele Flautul fermecat de Wolfgang Amadeus Mozart, Hänsel şi Gretel de Engelbert Humperdinck şi Motanul încălţat de Cornel Trăilescu.

Spectacol realizat în colaborare cu Opera Naţională Bucureşti
Regizor: Anda Tăbăcaru Hogea
Interpretează:
Adriana Alexandru
Antonela Bârnat
Lucian Corchis
Cristina Eremia
Daniel Filipescu
Valentin Racoveanu
Marta Sandu
Mihaela Stanciu
Rodica Vica
La pian: Mădălina Florescu
Comentează: Cristina Sârbu

Sponsori: Dacia, Volksbank, Savana, Ixia

Biletele se pun în vanzare la casa de bilete a Ateneului Roman joi, 22 martie, la ora 12. Preţ unic : 10 lei/adult; 5 lei/elev,student. Până la vârsta de 7 ani copiii au intrare gratuita dar fără loc asigurat. Nu se fac rezervari. T: +40-21-315 6875 – Casa de Bilete, info@fge.org.ro

Clasic e fantastic este un proiect iniţiat de Filarmonica “George Enescu” și Clock Advertising in luna noiembrie a anului 2010. În stagiunea curenta, 2011-2011, proiectul este continuat de Filarmonica “George Enescu” şi Asociaţia Clasic e fantastic, Clasic e Fantastic™ este cel mai amplu demers educațional de muzică clasică destinat copiilor și tinerilor, în care sunt implicaţi muziciani profesionişti şi amatori. Alături de ei urcă pe scenă şi viitorii muzicieni, astăzi studenţi ai Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti.
Proiectul Clasic e Fantastic™ este o premieră în România. În majoritatea orașelor lumii, la Viena, Paris, München, Hamburg, Londra, Praga, Budapesta, New York marile instituţii muzicale de cultură derulează de ani de zile programe educaționale asemănătoare. Pentru cea de a doua stagiune a acestui proiect (2011-2012) obiectivul este de a aduce din nou în Sala Mare a Ateneului Român peste 10,000 de copii și tineri facilitand astfel accesul acestora la educația muzicală clasică.

Evenimente ce se apropie:
6 mai 2012: Concert educativ – Ziua Europei (11:00)

Bucuresti, 20.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *