free download 78 travel guides written by experts

Claritate pana la perfectiune si placerea de a privi cu noile televizoare

cu plasmă de la LG

  • Urmând standardul impus de spectaculoasa plasmă PG6000, LG lansează plasmele TV PG200R şi PG3000 pentru consumatorii care apreciază stilul şi calitatea

LG Electronics (LG), jucător important pe piaţa mondială a ecranelor plate, lansează două noi televizoare cu plasmă. Uimitoarele modele PG3000 şi PG200R oferă consumatorilor pretenţioşi, care nu fac compromisuri în ceea ce priveşte look-ul şi funcţiile produselor preferate, plăcerea fără limite de a privi programele TV, bucurându-se în acelaşi timp de designul contemporan al televizorului. Pentru consumatorii ce îşi doresc un televizor elegant care le reflectă personalitatea şi se potriveşte locuinţei proprii, noile televizoare cu plasmă de la LG reprezintă soluţia ideală. Grosimea de doar 84 mm (3.3 inci), ecranul strălucitor şi tehnologiile avansate, boxele invizibile de pe suprafaţa display-ului fac plasmele PG200R şi PG3000 să semene cu adevărate piese de artă. Noile modele nu-şi vor pierde eleganţa o dată cu trecerea timpului datorită ecranului realizat din sticlă semisecurizată şi termorezistentă, ce asigură menţinerea aspectului elegant pentru o perioadă lungă de timp.

Cele două televizoare cu plasmă oferă atât un design extrem de atractiv, cât şi funcţii avansate de protecţie a ochilor. Tehnologia creată de LG prin care imaginile în succesiune extrem de rapidă la 150 Hz sunt redate cu claritate şi nu obosesc ochiul, combinată cu un timp de răspuns de 0,001 ms, transformă plasmele LG în televizoarele ideale pentru a urmări imagini dinamice, evenimente sportive şi jocuri. Totodată, modelele oferă o calitate superioară a imaginii, o rată dinamică de contrast de 20,000: 1 care garantează o imagine clară,imagini realiste, în culori vibrante şi un negru intens.

Noile modele includ modul AV ce facilitează utilizarea în cele mai bune condiţii ale televizoarelor în funcţie de utilitatea acestuia. Atunci când este setat modul Cinema, televizoarele redau cu exactitate culorile, consumatorul trăind o adevărată experienţă cinematografică . Datorită modului Jocuri, toate zonele neclare sunt extrem de vizibile, în timp ce sunetul este dinamic ajustat. Modul Sport oferă culori vii şi asigură claritatea celor mai rapide imagini în mişcare.  

Boxele invizibile utilizează întreaga suprafaţă sonoră a televizorului, nemaifiind necesare boxele externe neatractive, acestea oferind consumatorilor o experientă sonoră de excepţie, oriunde s-ar afla în încăpere.

Mai mult, reflectând preocuparea companiei pentru protejarea mediului înconjurător, plasmele PG3000 şi PG200R au încorporată tehnologia DPS, Dynamic Power Saving, tehnologie ce facilitează economisirea a maximum 30% energie.

Modelele PG3000 şi PG200R sunt disponibile în lanţurile de retail, la preţul recomandat de 3399 Ron (42PG200R) şi  3499 Ron (42PG3000)

Specificaţii
l    Tehnologia Flicker Free 150 Hz TruMotion
l    Timp rapid de răspuns de 0.001ms
l    Rată dinamică de contrast 20,000:1
l    Optimizat pentru vizualizare de interior
l    Consum redus de energie
l    Sistem audio invizibil LG
l    Design minimalist
l    3 moduri AV prestabilite (Cinema, Sport şi Jocuri)
l    Tehnologia True Colour
l    3 Porturi HDMI (compatibilitate HDMI 1.3)
l    Conexiune USB 2.0
l    Tehnologia LG Clear Voice
l    Prelungirea duratei de viaţă datorită sticlei termorezistente
l    Modul Expert

Bucuresti, 24.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *