free download 78 travel guides written by experts

Clanurile tiganesti care au inspaimantat Banatul

In editia de sambata, 28 iunie, de la ora 20:00, la “Asta-i Romania’, Mihai Ghita ne prezinta clanurile tiganesti care au bagat spaima in locuitorii Banatului, si si-au pus “la picioare” intregul oras Timisoara.

Unul dintre acestea este Clanul Cârpaci, arhicunoscut in Timisoara pentru activitati infractionale, care au reusit sa devina proprietari de nenumarate monumente istorice si cladiri de patrimoniu, falsificand semnaturile mostenitorilor de drept.

Spitale, foste institutii publice sau case de patrimoniu, toate au capatat proprietari noi prin amenintari si falsificari de acte.

"Barosanii” cu haine de aur, din Banat, detin averi colosale si pana acum nicio institutie a statului nu s-a intrebat de unde provin atatia bani.

Romii din Timisoara au intrat sub lupa autoritatilor locale si nationale, dupa aproape trei decenii, in care nimeni nu a luat nici o masura.

Tot sambata il vom cunoaste, printr-un interviu acordat in exclusivitate, pe singurul barbat care s-a luptat pe cont propriu cu cohorta de interlopi.

Nu ratati maine, 28 iunie, de la ora 20:00, o editie de colectie “Asta-i Romania”, prezentata de Mihai Ghita, la Kanal D.

Bucuresti, 27.06.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *