free download 78 travel guides written by experts

Cizmele peste genunchi, pentru un look sexy şi în tendinţe

Skinny sau mai largi, sport sau mai elegante, cu ciucuri sau catarame, cu toc bloc sau mai subţire, cizmele peste genunchi rămân în trend şi în acest sezon, asigurându-ţi un look sexy, chic şi misterios.

Însă, pentru a te menţine tot timpul în sfera bunului gust, acestea trebuie purtate cu atenţie şi asortate cu haine ce le pun în valoare în mod discret.


Tocmai că sunt atât de senzuale, cizmele peste genunchi trebuie estompate în partea de sus prin rochii largi şi lejere sau alte obiecte vestimentare supradimensionate.

Un pulover larg şi comod, un cardigan sau rochie largă, sac, sunt elementele cheie ce îţi vor asigura un outfit sexy şi decent, fără să-ţi faci griji că ţinuta este deplasată.

Look-ul monocrom din cap până în picioare este încă în tendinţe, aşa că un outfit all black cu dresuri opace sau colanţi skinny negri te poate scoate din orice încurcătură. În această iarnă, poţi apela oricând la fustele midi ce acoperă cizmele, sau la paltoanele lungi, care îţi vor ţine atât de cald, dar îţi vor garanta şi un look misterios şi ladylike.  

Oricare ar fi alegerea ta, la Deichmann găseşti perechea de cizme over knee potrivită pentru un look chic & catchy. Iar dacă te apucă pofta de cizme la miez de noapte, www.deichmann.com este mereu deschis pentru tine!

Coduri şi preţuri produse:
1 116 365  199 lei
1 115 342  179 lei
1 115 987  229 lei
1 116 921  229 lei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *