metalshow

Ciuc® Natur Radler traseaza cel mai mare desen pe GPS din Romania, parcurs cu bicicleta

În data de 18 iulie, o echipă de cicliști amatori va pleca pe un traseu de peste 2500 km

Ciuc® Natur Radler lansează o provocare inedită adepților unei vieți active și trasează cel mai mare desen pe GPS din România, parcurs în întregime cu bicicleta. Sub îndemnul “Încurajează inițiativa Ciuc Radler România Activă”, iubitorii sportului pe două roți sunt invitați sâmbătă, 18 iulie, ora 9:30 în Parcul Herăstrău, intrarea de lângă Fântâna Miorița, să îi susțină pe bicicliștii care vor pleca pe traseul de peste 2500 km și să li se alăture pentru primii 60 de km.

“Campania «Ciuc Radler România Activă» duce pasiunea iubitorilor sportului pe două roți la un nou nivel și îi provoacă să parcurgă, cu bicicleta, un traseu care se va transforma în cel mai mare desen pe GPS, în România. Inițiativa vine ca un pas firesc al asocierii între Ciuc Natur Radler și stilul de viață activ, promovat de marcă prin platforma curentă de comunicare “Trăiește activ”. Astfel, toți cei care se bucură de acest stil de viață pot transforma mersul cu bicicleta într-o experiență remarcabilă”, declară Andrea Veress, Group Brand Manager Premium Beer Brands HEINEKEN România.

Echipa care va pedala pe această distanță-record va pleca pe traseu în data de 18 iulie, din București. Traseul va atinge atât zone urbane din Bacău, Piatra Neamț, Cluj-Napoca, Miercurea Ciuc, Arad și Timișoara, cât și porțiuni de drum care le va testa anduranța, cum sunt treceri prin munți, drumuri forestiere, albii de râu sau văi izolate.

Desenul trasat de echipa de cicliști pe GPS în cadrul inițiativei Ciuc® Natur Radler “România Activă” va putea fi urmărit în timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva. Suporterii din toată țara vor putea trimite membrilor echipei mesaje de încurajare prin intermediul platformei, în format text, foto sau video, iar celor mai activi dintre ei, Ciuc® Natur Radler le va oferi premii constând în biciclete.

Cei care vor îndrăzni să accepte provocarea pentru o viață activă se vor putea alătura grupului de cicliști pe parcursul trasării celui mai mare desen prin GPS din România, efectuat în întregime cu bicicleta, prin înscriere pe https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva.

Regulamentul complet pentru înscriere se regăsește pe pagina web www.ciucpremium.ro și pe pagina oficială de Facebook Ciuc Premium (www.facebook.com/CiucPremium).

Bucuresti, 15.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *