Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ciuc® Natur Radler a sarbatorit realizarea celui mai mare desen pe GPS parcurs in totalitate

cu bicicleta, in cadrul petrecerii Ciuc Radler Romania Activa

Ciuc® Natur Radler a sărbătorit realizarea celui mai mare desen pe GPS din România, parcurs în totalitate cu bicicleta, în cadrul petrecerii Ciuc Radler România Activă, joi, 10 septembrie, la DESCHIS Gastrobar. Susținătorii de pe traseu, comunitățile de oameni activi, iubitorii sportului pe două roți și vedetele prezente s-au bucurat de muzică bună, Ciuc Radler rece și multe lămâi.

Petrecerea Ciuc Radler România Activă a marcat finalizarea inițiativei cu același nume, o provocare inedită lansată adepților unei vieți active, în care o echipă de cicliști amatori a trasat cel mai mare desen pe GPS din România, sub formă de lămâie. Timp de 29 de zile, echipa de cicliști a traversat 383 de localități și a parcurs peste 2.500 de kilometri prin țară, descoperind o Românie activă și inspirând tot mai mulți oameni să îndrăznească și să adopte un stil de viață activ.

În cadrul evenimentului, echipa Ciuc Radler România Activă a împărtășit experiențele de pe traseu, iar cicliștii au fost premiați și admirați de toți cei prezenți pentru curajul și implicarea lor în aventura pe două roți.

Printre cei care s-au lăsat inspirați de un stil de viață activ s-au numărat și vedetele prezente la petrecerea Ciuc Radler România Activă: Lucian Mîndruță, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Roxana Ciuhulescu, Daniel Osmanovici, Corneliu Ulici, Ducu Ion, George Piștereanu, Paul Ipate, Ioana Blaj, Radu Iacoban, Diana Dumitrescu, dar și iubitori și profesioniști ai sportului precum Eduard Carol Novak, Alex Ciocan, Andreea Vasile. Toți cei prezenți s-au bucurat de set-up-ul natural, în stilul Ciuc® Natur Radler și s-au pozat la panourile construite din lămâi într-o atmosferă energizată de ritmurile electronice și de tobe cu care au jonglat Golan și Superchill.

Desenul trasat pe GPS în cadrul inițiativei Ciuc Radler România Activă și aventurile echipei de cicliști au putut fi urmărite în timp real pe: https://www.ciucpremium.ro/radler.2015.romaniaactiva, dar și pe pagina de Facebook oficială a brandului, sub hashtag-ul #CiucRadlerRomaniaActiva.

Suporterii din toată țara au putut trimite membrilor echipei mesaje de încurajare prin intermediul platformei, în format text, foto sau video, iar celor mai activi dintre ei Ciuc® Natur Radler le va construi parcări de biciclete în două orașe.

Bucuresti, 15.09.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *