free download 78 travel guides written by experts

Cityplex deschide cel de-al patrulea multiplex al retelei, la Tulcea

Reţeaua de cinematografe Cityplex, prezentă în Bucureşti, Constanţa şi Brasov, deschide vineri, 18 noiembrie 2011, cel de-al patrulea multiplex al retelei, la Tulcea, în Coral Plaza.

Publicul tulcean va avea la dispozitie două săli de cinematograf, cu o capacitate de 212 de locuri în total, ambele fiind echipate digital şi 3D, pentru a oferi o calitate cât mai bună a proiecţiilor.

Cele două săli vor fi deschise publicului începând de vineri, 18 noiembrie 2011, cu filmele Immortals 3D/ Nemuritorii 3D: Războiul Zeilor şi The Three Musketeers/ Cei trei muschetari 3D.

City Cinema Management SRL a preluat prin Contract de management cele două săli situate în Coral Plaza Tulcea. Sălile vor opera sub denumirea comercială de Cityplex Tulcea.

Reţeaua Cityplex deţine în prezent 11 săli în Bucureşti, Constanţa şi Brasov, cu un total de 1.453 de locuri. Din cele 11 săli, 4 săli sunt digitale, iar din acestea 3 sunt echipate 3D şi una exclusiv 2D.

Reteaua Cityplex ocupă locul 4 ca număr de spectatori pe piaţa operatorilor de cinematografe din România, cu 380.636 de spectatori în 2010, conform datelor furnizate de Anuarul Statistic al Centrului Naţional al Cinematografiei.

City Cinema Management SRL îşi propune ca în următorii trei ani să extindă reţeaua Cityplex cu încă 10 săli de cinema în ţară.

Bucuresti, 17.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *