free download 78 travel guides written by experts

City Mall Fashion a plecat pe urmele tale!

Din 15 septembrie şi până în 16 octombrie, City Mall Fashion te caută prin câteva dintre cele mai importante cluburi bucureştene pentru a-ţi descoperi stilul.

Timp de patru week-enduri, în perioada 15 septembrie-16 octombrie, City Mall Fashion desfăşoară campania de club-styling “Cei mai trendy clubbers”. Echipa City Mall, alcătuită din hostese şi fotograf, cutreieră cluburile Maxx, Bavaria, Cabaret, Kristal şi Twice, încercând să descopere trenduri, ţinute, stiluri, culori, fashion-victims. Dacă te laşi fotografiat de către noi, îţi poţi regăsi poza la panoul de onoare, special amenajat în City Mall, şi ai toate şansele să câştigi unul dintre cele cinci premii puse la bătaie în fiecare săptămână. Iar cu premiul câştigat, poţi face cumpărături în City Mall în valoare de 100 euro.

Şi nu uita: dacă te numeri printre aleşi, poţi fi mândru, pentru că alegerea nu o face oricine! În fiecare săptămână unul dintre cei mai tineri şi mai talentaţi fashion designeri români decide care sunt câştigătorii. Clasamentele pentru primele două serii de fotografii au fost realizate de către Lucian Pop şi, respectiv, Kinga Varga.

Lucian Pop a participat, în această primăvară, la Romanian Fashion Week, cu o colecţie exclusiv masculină, „J’appartiens a Luci P.”, iar Kinga Varga, singurul designer român de tricotaje, a prezentat în cadrul aceluiaşi festival, o colecţie inedită care a avut ca temă centrală piraţii. Ambii designeri au fost prezenţi cu piese vestimentare în expoziţia “Por Amor do Rio”, care a avut loc în City Mall în a doua jumătate a lunii august.

City Mall Fashion vizează transformarea City Mall într-un vector al promovării adevăratelor repere din moda românească, a celor mai interesante tendinţe din fashion şi implicit a tinerilor designeri. Următorul moment cheie al acestui proiect îl va constitui lansarea în City Mall, în luna octombrie, a unor spaţii special dedicate creaţiilor tinerilor designeri români.

Bucuresti, 29.09.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *