free download 78 travel guides written by experts

City Mall anunta 3 noi chiriasi

Prima arena de laser tag dintr-un mall s-a deschis la City Mall!

LaserMaxx, Euromall si Sea of Spa sunt noii chiriasi ai City Mall, incepand cu toamna 2008. 

LaserMaxx, un nume cunoscut pentru evenimente si petreceri inedite, a deschis in City Mall prima si cea mai spectaculoasa arena de laser tag din tara, prezenta intr-un mall. Decizia de colaborare cu City Mall a fost sustinuta de multiple avantaje pentru clientii arenei: apropierea de Piata Unirii, parcare non-stop, posibilitatea de a face cumparaturi in galeria de magazine sau de a lua masa intr-unul din restaurantele din City Mall.

LaserMaxx-ul din City Mall se indreapta catre zona de “fun center”.

Pe langa cele 22 de echipamente laser tag, o suprafata de 1000 mp ce include spatiul de joc efectiv si zona de bar, arena de laser tag din City Mall pune la dispozitia clientilor jocuri precum LaserSniper, hockey table, fusbal, professional darts si Wii.

Decorul reproduce spatiul unei fabrici, metalul si sticla fiind principalele elemente. Mobilierul este unicat, conceput si executat special pentru LaserMaxx.

Alaturi de Lasermaxx, si ceilalti doi chirasi noi reprezinta o premiera.

Euromall este primul magazin de prezentare al site-ului de achizitii online wwww.euro-mall.ro iar Sea of Spa este primul magazin al lantului prezent intr-un mall, specificul magazinului fiind comercializarea de produse cosmetice de la Marea Moarta. 

Mihai Agaficioaia, Director General City Mall: < Ne bucuram sa anuntam noi chiriasi care acopera nevoi din domenii diferite, de la achizitie de electronice, produse cosmetice  si pana la intregirea ofertei actuale de entertainment. Laser tag-ul este un joc hi-tech indoor, de tip combat, care se bucura de mare audienta in randul celor interesati de senzatii tari. Spatiul amenajat de LaserMaxx in City Mall este ofertant si cu siguranta va atrage un public numeros.>

Bucuresti, 27.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *