metalshow

City Cinema si-a deschis portile in City Mall

Joi, 23 noiembrie, s-au inaugurat cele patru săli de cinema din interiorul City Mall, în prezenţa a numeroşi invitaţi din lumea filmului, a televiziunii şi a presei româneşti.

Inaugurarea City Cinema a avut loc pe 23 noiembrie seara, în cadrul unui eveniment al cărui special guest a fost Tora Vasilescu, care a avut de altfel plăcerea de a tăia panglica roşie. Au vorbit despre experienţa pregătirii şi lansării celor patru săli de cinema artizanii proiectului, Tudor Giurgiu, Ada Solomon şi Radu Scutăraşu, General Manager City Cinema. Invitaţii au avut posibilitatea de a-şi alege câte o brăţară colorată în una dintre cele patru culori City Cinema: portocaliu, verde, albastru şi roz şi de a trăi implicit o experienţă cinematografică specială într-una dintre cele patru săli de cinema din City Mall. Brăţara albastră a condus către sala numită „Made in Hollywood”, în care a rulat un preview al unuia dintre cele mai spectaculoase filme ale acestui an, Flyboys. Posesorii culorii roz au vizionat un film alb-negru, 13 Tzameti. Portocaliul a asigurat purtătorilor un periplu în lumea inconfundabilă a filmului indian, din sala „Made in Bollywood”. Brăţările verzi au asigurat celor care le-au ales o surpriză de proporţii: o selecţie spectaculoasă de spoturi publicitare româneşti de dinainte de 1989.

Evenimentul s-a bucurat de prezenţa multor personalităţi din lumea filmului şi a showbizului. Au participat la lansarea cinematografelor, printre alţii: regizorii Radu Gabrea, Radu Muntean, scenaristul Răzvan Rădulescu, criticul de film Irina-Margareta Nistor, Răzvan Exarhu, Liviu Mihaiu, Lucian Mândruţă, Dana Războiu, Malvina Popa, Margareta Pâslaru, Dana Deac, Tudor Chirilă însoţit de Andreea Raicu.

City Cinema este cel mai nou cinematograf în sistem multiplex din capitală, cu patru săli a câte 138 de locuri. City Cinema se află la etajul trei din complexul City Mall, situat la Eroii Revoluţiei, la numai 5 minute de Piaţa Unirii. City Cinema beneficiază de sunet Dolby Digital şi DTS, imagine de înaltă calitate, sistem de rezervare online a biletelor, oferte speciale pentru elevi şi studenţi, programe dedicate copiilor, bonusuri pentru zilele de naştere, programe de fidelizare, popcorn proaspăt şi băuturi răcoritoare la preţuri promoţionale.

Bucuresti, 1.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *