metalshow

City Cinema in City Mall

Începând din 24 noiembrie, veţi putea trăi magia filmului în City Cinema din City Mall. Premiere de succes internaţional, filme de referinţă, experienţe cinematografice de excepţie!

Vineri, 24 noiembrie, se deschide City Cinema, cel mai nou cinematograf în sistem multiplex, cu patru săli a câte 138 de locuri. City Cinema se află la etajul trei din complexul City Mall, situat la Eroii Revoluţiei, la numai 5 minute de Piaţa Unirii.

Sunet Dolby Digital şi DTS, imagine de înaltă calitate, sistem de rezervare online a biletelor, oferte speciale pentru elevi şi studenţi, programe dedicate copiilor, bonusuri pentru zilele de naştere, programe de fidelizare, popcorn proaspăt şi băuturi răcoritoare la preţuri promoţionale, iată tot atîtea argumente pentru a trăi magia filmului în City Cinema!
Operatorul cinematografelor din City Mall, City Cinema Management,  declară prin persoana lui Radu Scutăraşu, General Manager: “Sântem foarte bucuroşi să intrăm pe piaţă cu City Cinema. Considerăm City Mall o oportunitate, graţie poziţionării şi potenţialului zonei în care este situat. E momentul ca piaţa operatorilor  de cinematografe să se diversifice, iar atu-ul nostru este o echipă tânără şi creativă, dornică să inoveze, să-şi surprindă în mod plăcut publicul şi să îl implice în toate proiectele City Cinema”.
Premiera care marchează debutul City Cinema este Casino Royale, noua producţie mult aşteptată din seria James Bond.

City Mall îşi întâmpină publicul în weekend-ul 24-26 noiembrie cu celebrul covor roşu, fotografii de Oscar, concursuri surpriză şi martini gratis.

Bucuresti, 23.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *